Nem voltam itthon, többet ültem és mást ettem néha és egyből érzem, hogy nem edzettem. Hamar hízásnak indulok, ha semmittevés van. Munka mellett is , az nélkül főleg. Voltam sétálni, túrázni, de akkor is több volt az ülés, mint általában.
Alacsony nő vagyok. Heti 4 edzés, ami megfelelő számomra. Székrekedésem is van nélküle.
Nyilván ahogy fogyni, úgy hízni sem tudsz érdemben testzsírban 8-10 nap leforgása alatt. Mennyi a napi kalóriabeviteled? Egyébként persze, 8-10 nap kihagyásnak és "rosszul kajálásnak" már lehetne egyértelműen érezhető vonzatai a teljesítményben, de például izmot veszíteni sem lehet érdemben 8-10 nap alatt, úgyhogy nagy jelentőséget nem tulajdítanék ennek a kihagyásnak. Ne legyen rendszeresen ekkora kihagyás az életedben, de ha szökőévente egyszer előfordul, akkor semmilyen probléma nem lesz ebből, pláne nem hobbi szinten.
2023. aug. 14. 09:16
2/12 A kérdező kommentje:
Nem rendszeres. Ez csak kb egy hét szabadság miatt volt. Előző héten meg csak 2x edzettem, mert rosszul aludtam, sok volt a gondolkodnivaló. Most helyreáll minden.
2023. aug. 14. 09:23
3/12 A kérdező kommentje:
Észre vettem, hogy vastagodott a combom és a derekamon nőtt háj. Minden apróságot alapból észre veszek, lehet ezért érzem ezt is.
2023. aug. 14. 09:25
4/12 anonim válasza:
"Előző héten meg csak 2x edzettem"
Rengeteg sportoló van magas szinten, aki mindössze heti kétszer edj. Heti két edzéssel mi a baj, az miért kevés? Nem a heti edzésnapok számán múlik a fejlődés, hanem az edzésnapok minőségén és progresszióján.
"vastagodott a combom és a derekamon nőtt háj"
Ha ezalatt a 8 nap alatt nem napi 9000 kalóriát ettél, akkor egészen biztos nem nőtt ennyi idő alatt háj a derekadon. Az a háj vagy előtte is ott volt, vagy semmilyen hájról nem beszélünk igazából, csak a rágörcsölésed és a kezdődő testképzavarod miatt nem látod magad objektívan.
2023. aug. 14. 09:29
5/12 A kérdező kommentje:
Érzem, hogy jobban összeér a combom például. Nagyjából jól ettem , de hamar hízásnak indulok semmittevéssel. Volt, hogy pár nap után találkoztam valakivel régebben és az is észre vette ,hogy híztam.
2023. aug. 14. 09:44
6/12 anonim válasza:
Mennyit tudsz a kalóriaszámolásról?
2023. aug. 14. 09:47
7/12 A kérdező kommentje:
Azert heti 4x edzek, mert több órám nincs egy nap a teremben tölteni. Max másfél óra.
2023. aug. 14. 09:48
8/12 A kérdező kommentje:
Regen számoltam, de eléggé bele tudok őrülni, inkább hagyom. Simán rá tudok függeni, mint akkor és stresszt okoz. Volt, hogy ettem pizzát és pluszban az edzés mellé még 1 óra kardiót csináltam az előző 1 óra kardio után. Ilyet nem akarok.
2023. aug. 14. 09:50
9/12 anonim válasza:
Amíg nem menedzseled a kalóriákat a konkrét számok szintjén, addig tényleg csak a szorongás és a feleslegesen túltolt rágörcsölés marad fogyás/hízás terén.
2023. aug. 14. 09:54
10/12 A kérdező kommentje:
Hogy néz ki másnál, ha azt mondom, hogy nem eszek, mert sok a kalória. Volt, hogy 2 db palacsintát direkt meghagytak nekem és megettem, pedig a vacsorából se sok fért belém. Nem jajgathatok csak úgy vagy hagyok ott mindenkit,mert edzeni akarok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!