Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » SZTE-n mennyire durva a tesi?

SZTE-n mennyire durva a tesi?

Figyelt kérdés
Most vettek fel gazdálkodás és menedzsmentre az SZTE-n és tudom hogy teljesítenem kell 2 félév tesit, legszívesebben kosárlabdára mennék de volt tavaly egy térdmütétem és ha nagyon futós akkor nem mennék nehogy megeröltessem a térdem, szóval az lenne a kérdésem hogy a tanárok mennyire veszik komolyan a tesit és melyikek a legkevésbé hajtósak?

2023. aug. 3. 13:28
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
Annyira durva, mint általános iskolában. Nem igazán.
2023. aug. 3. 13:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs osztályozás. Csak 14 alkalomból 12x ott kell lenned, és aktívan csinálni amit mondanak. Nincsenek minimum elvárások, köredzésen volt olyan aki életében nem edzett még. Sőt még ki is állhatott ha nem volt jól
2023. aug. 3. 17:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Nekem inkább az lenne a kérdésem hogy a tanárok mennyire veszik komolyan mert eltérö véleményeket hallottam, valaki azt mondja vér komolyan veszik és sok a futás valaki meg azt mondja hogy csak az a lényeg hogy ott legyél az hogy mit csinálsz az nem fontos a tanárnak, most akkor melyik az igaz, pl kosáron mennyi a játék és mennyi futás meg gyakorlat van?
2023. aug. 3. 18:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha komolyan is veszik és futni kell, akkor sem az objektív teljesítményedet értékelik, hanem hogy ott vagy és csinálod. Szó szerint, csak az aláírást kell begyűjtened, Neptunban sem úgy van hogy 1/2/3/4/5, hanem "aláírva/megtagadva". Tehát azért mert mondjuk neked 8 perces kilómétereid vannak, nem szenvedsz hátrányt senkivel szemben. Ezek a tesik arra jók, hogy mindenki mozogjon valamennyit, olyan sportágban ahol jólérezné magát. Tulajdonképpen egy szimpatikus hallgatóbarát intézkedés, nem arra megy hogy szivassanak. De egyébként célszerű olyat választani ami neked való. Én utálok futni, most úszáson vagy röpin gondolkozom (ahova szintén tök kezdőként elmehetek).
2023. aug. 3. 23:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Tanarfuggo.

De nem durva.

2023. aug. 4. 02:11
 6/8 anonim válasza:
77%
SZTE MK-n elég kemény volt a néni. Én féltem is tőle. Hálistennek aztán online volt és kerékpározni kellett telefonos appal. Azt nagyon szerettem és utána nyáron is végig bicikliztem.
2023. aug. 5. 19:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Én korcsolya-tenisz és falmászásra mentem. Abszolút nem volt vészes egyik sem, főleg mivel nincs alapfeltétel.
2023. aug. 5. 22:46
 8/8 anonim válasza:
100%

Nem gáz csak tudni kell, hogy hova nem szabad menni XD Én pl megszívtam azzal, hogy felvettem az úszást, mivel sok macera volt oda az eljutás aztán meg az elkészülés és vissza jutás...volt amikor esett a hó, de nem volt időm megszárítani a hajamat, mert mentem egyből a következő órámra... De ha mondod a tanárnak, hogy mi a szituáció elég rugalmasan tudják ezt is kezelni.

A tanárok kedvesek és megértőek a diákokkal, mivel tudják, hogy a hátunk közepére ez az egész mizéria... Persze mindenhol vannak lelkiismeretes tanárok, akiknek az óra megtartása szent, viszont ők hihettek az egyetemeken így fogsz róla tudni, hogy oda ha van rá mód nem kell menni...XD

Ez az én tapasztalatom az SZTE-ről

+ha teheted barátoddal közösem vedd fel a tesit és is have fun lesz

2023. aug. 5. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!