Nők, ti hogyan “használjátok” az edzőtermet?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk pár percre laktok a teremtől. Ott öltöztök át vagy már edzős cuccban mentek? Után ott zuhanyoztok és tiszta ruha, vagy edzős ruhában el és otthon zuhany?
Amelyik termet kinéztem ott full nyitott a zuhany, így mások előtt nem nagyon mutatkoznék pucéran. Illetve 5 perc sétára lakok a teremtől.
2023. júl. 30. 11:54
1/2 anonim válasza:
Én is elég közel lakom az edzőteremhez. Néha edzős ruhába megyek, csak a cipőt veszem át. A legtöbbször viszont utcai ruhában, és ott átöltözöm. Zuhanyozni mindig otthon szoktam.
2/2 anonim válasza:
Ha 5 percre laksz akkor én sem zuhanyoznék ott. Nekem 2 sarokra van a terem, mindig edzős ruhába megyek már. Csak váltócipőt viszek meg vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!