Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a 4% fitness...

Mi a véleményetek a 4% fitness gym, garden és chili 4 edzőtermekről?

Figyelt kérdés

Szeretnék elkezdeni edzőterembe járni. Csepel vagy a BME környékén keresgéltem, ez az egy ami úgy szimpatikus is volt és az árak sem tűntek vészesnek, de olvastam, hogy cserébe annyian vannak, hogy mozdulni sem lehet. Én leginkább reggel/délelőtt tudnék csak menni, ilyenkor is nagyon durva a helyzet? A gardenben kevesebben vannak? Nyilván ez a tömeg így kezdőként elég ijesztő, ezért érdekelne, hátha valakinek van tapasztalata, jó tanácsa.

Néztem még a Chili fitness 4-et is csepelen, ott már ugye magasabbak az árak, de persze ezt is ki fogom próbálni. Erről is olvasnék véleményt, ha valakinek van.

A fitness21-et már próbáltam Csepelen, nem jött annyira be és most még árakat is emeltek, amit még kevésbé érzek reálisnak, ennél még a chili vagy a scitec is olcsóbb.

Ezen kívül ha esetleg lenne bárkinek tippje ezen a környéken, diákbarát áron valamilyen jó edzőteremmel kapcsolatban, akkor várom. :)

#edzőterem #Csepel #chili4 #chilifitness #4%fitness #4%garden
2023. febr. 19. 14:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha lehetne terem, amit nem ajanlanek senkinek, az pont ez a 4%. Ott kora reggeltol keso estig csucsido van, barmikor mesz, valaki mindig a seggedben liheg. Sokan is panaszkodnak erre, volt kollegaim is. En is emiatt nem jarok mar ide (mert egyebkent egy jol felszerelt terem). Talan zaras elott 1 oraval erdemes megprobalni.
2023. febr. 19. 18:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyebkent a chili termek jok, 2, 3, 5-ben jartam. Nincs reggel tomeg. Szerintem a csepeli is hasonloan korrekt, jol felszerelt lehet.
2023. febr. 19. 18:16
 3/3 anonim válasza:
Április óta járok a 4%-ba és igen igaz hogy sok az ember hétköznap kb. bármelyik napszakban, de meg lehet szokni. Hétvégén jelentősen kevesebben vannak, főleg reggel. Én nagyon szeretem a termet mert nagyon jól van felszerelve, ha rugalmas vagy, akkor jól fogod érezni magad és fogsz tudni érvényesülni. Csak ajánlani tudom. :)
2023. júl. 22. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!