Mi a véleményetek a 4% fitness gym, garden és chili 4 edzőtermekről?
Szeretnék elkezdeni edzőterembe járni. Csepel vagy a BME környékén keresgéltem, ez az egy ami úgy szimpatikus is volt és az árak sem tűntek vészesnek, de olvastam, hogy cserébe annyian vannak, hogy mozdulni sem lehet. Én leginkább reggel/délelőtt tudnék csak menni, ilyenkor is nagyon durva a helyzet? A gardenben kevesebben vannak? Nyilván ez a tömeg így kezdőként elég ijesztő, ezért érdekelne, hátha valakinek van tapasztalata, jó tanácsa.
Néztem még a Chili fitness 4-et is csepelen, ott már ugye magasabbak az árak, de persze ezt is ki fogom próbálni. Erről is olvasnék véleményt, ha valakinek van.
A fitness21-et már próbáltam Csepelen, nem jött annyira be és most még árakat is emeltek, amit még kevésbé érzek reálisnak, ennél még a chili vagy a scitec is olcsóbb.
Ezen kívül ha esetleg lenne bárkinek tippje ezen a környéken, diákbarát áron valamilyen jó edzőteremmel kapcsolatban, akkor várom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!