Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ki milyen sportot űz,szerintet...

Ki milyen sportot űz,szerintetek nekem mit kéne sportolnom?Többi lent

Figyelt kérdés

Világ életemben sportoltam,

4 évig balettoztam,4 évig táncoltam(modern tánc)

5 évig társastáncoltam mert suliba kötelező óra volt,2 évig szertornásztam,és közbe becsúsztak ált.iskolába lévő sport szakkörök mint a foci,röplabda

Viszont már évek óta nem sportoltam,és őszintén rettentően lusta lettem,nem fogyás szempontjából szeretnék sportolni mert 42kg vagyok tehát elég vékony csak erősödni egy kicsit,alakot formálni

A kondis edzésekkel többször megpróbálkoztam egyedül,barátokkal,csoportos edzés de nekem valahogy “nem jön be” ez a súlyzó emelgetés,futás stb😅

2023. júl. 25. 08:55
 1/4 A kérdező kommentje:

Egyébként néha szoktam yogázni,pilates nagyon tetszik csak sajnos vidéken itt a közelemben nem nyilt még ilyen stúdió:(

Lovaglás is szimpatikus de rettentően drága és nem tudnám finanszirozni :/

2023. júl. 25. 08:59
 2/4 anonim ***** válasza:
72%

A lovaglás ténylrg nagyon szuper sport, én is imádom, de rendszeresen, heti többször tényleg túl drága.

Más táncok nincsenek, amik érdekelnének? Kortárs balett, jazz balett, annyi féle van még:)

Én küzdősportolok (lány vagyok) és falatmászok, azt nagyon tudom ajánlani!

Két fajtája van, én boulderezek (4,5 méter magas fal biztosítás nélkül, szivaccsal persze, abszolút biztonságos), nagyon jól erősít, és előny, ha kicsi a súlyod :)

2023. júl. 25. 09:24
 3/4 anonim ***** válasza:
45%

Én is járok lovagolni, de nem kell heti többször járni ahhoz, hogy fejlődj. Én hetente-kéthetente egyszer járok és így is eljutottam már a vágtázásig fél év alatt. Ha van hozzá érzéked, akkor ennyi is elég. Persze kérdés, mennyit szánnál rá. Ahova én járok, egy óra is 9000 ft + a felszerelések is kerültek vagy 60 ezerbe, pedig nem a drágákat vettem.

Igaz én emellett kondizok is heti 2-3x, a lovaglás kiegészítés. Ha neked a kondi nem jött be, akkor tudom javasolni az úszást, vagy amiket az első is írt.

2023. júl. 25. 09:48
 4/4 anonim válasza:
Én azt mondanám, hogy kezd el újra valamit táncolni. Például ajánlom a stepp táncot, kéz-láb koordináció, illetve erősítésnek és kardiónak is jó. Próbálhatsz társastáncot is, ha az érdekelne még, jazz balett is megfelelő lenne neked szerintem.
2023. aug. 22. 21:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!