Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tippmixpro korlátozott már le...

Tippmixpro korlátozott már le valakit?

Figyelt kérdés

Hébe-hóba olvasni róla, de arról nem, hogy összesen mennyi nyereményt engedtek felvenni, illetve hogy a korlátozó személy milyen stratégiával fogadott (pl arb, vagy csoportos tippet tett, vagy bármi más el nem tűrt módon fogadott-e).

Egyáltalán egy állami engedéllyel rendelkező iroda lekorlátozhat egyáltalán, vagy ha ez megtörténik akkor mehetsz bíróságra vele? Azt hiszem elég kicsi a max tétjük, szóval azt is el tudom képzelni hogy sosem korlátoznak, mert úgysem nyerhetsz olyan iszonyat nagyot (kivéve persze ha szabálytalanul játszol).

Neked van ezzel tapasztalatod? Mit tudsz erről?

2023. júl. 25. 07:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én egyetértek a papíros dologgal,de az utána szóló kommentre is.

Én is észreveszem hogy;

1. A papír jobb, nem ellenőrízhető úgy. Na meg + akárki, akármit mondd a készpénz szabadságjog. És el kéne gondolkozni azon, hogy ez rendben van-e. Mert ez nem csak a fogadásokat érinti, hanem - idővel - az életünket.

2. Igaz, észrevettem, hogy online valamivel magasabbak a szorzók.

3. Az elsőhöz visszacsatolva. Egészet biztos a készpénz akár teljes betiltása, vagy akinek ez a szó nem tetszik, helyettesítsen be egy orwelli műszót.

2023. aug. 1. 14:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Engem korlátoztak. Vicc az egész. 100ezerrel fogadtam párat, amiből jött, ment, de 1 elment mix után jött 3 nyerő, amivel nyertem pluszba végül 200ezret (csak 1.7x szorzó felett fogadok, mivel minden meccs 50-50 szorzótól függetlenül, akkor már legyen nyeremény, ha van izgalom).

Kivettem, majd megpróbáltam mégegyszer, most elsőre jött 2, nyertem is 150-et. Erre szépen le lett korlátozva... fogadni még tudok, de sokkal kisebb téteket enged feltenni, max nyerhetek kb 20-30ezer forintot. Ennyire engedik, hogy nyerj egy szerencsejátékon... ebből az jön le, bármit csinálhatsz, csak az iroda nyerhet, és már azt se mondanám, hogy hosszú távon, mert nagyon hamar belenyúlnak a dologba...

jan. 2. 18:35
 13/13 anonim ***** válasza:
12-es ez elég durva és undorító. Legalább szabnák meg hogy havi max mennyi pénzt nyerhet az ember legyen mondjuk a mindenkori minimálbér összege.Meg ezért durva hogy a külföldi irodákat betiltották.A pro-n meg lekorlátoznak és akkor marad a papíros??? Ezért szerettem a Betfair exchange-t(tőzsdei rész). Ott nem az iroda hanem más játékosok ellen lehetett fogadni az iroda pedig a nyereményedből vonta le a jutalékát.Azaz nemhogy nem korlátozott hanem inkább érdeke volt hogy minél többet nyerj annál több volt a jutaléka.Igaz csak single tippek mentek itt.
jan. 3. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!