Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kinek szimpatikus a Formula-1...

Kinek szimpatikus a Formula-1 világa, ahol minden a pénzről szól mégse értékelnek semmit?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

#milliárd #pénz #mégannálistöbbpénz #csilliárd
2023. júl. 24. 15:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

10-es röhejes vagy. Meg se értetted, hogy miről szólt a kérdés, de megy az észosztás ezerrel :D

A kérdésem a formula-1 világáról szólt, ahol ahogy te is leírtad a pénz semmit nem számít mert annyi van bennne és emiatt már semit nem is értékelnek.

Nyiéván az az érték amit megad a Herendi egy ilyen vázára természetesen eszmei. De egy Ferrari ára is azért 100 milló nagyrészt és nem mondjuk 30. Másrészt ha te kihozol egy olyan vázát 40 ezerből akkor kezdheted is gyártani, rohadt nagy szaktudás kell hozzá, több művésdz dolgozik csak a kifestésén hetekig legalább és persze kell hozzá megfelő berendezés is. Szerintem csak a kiégetésére több pénz ment el mint 40 ezer ft, nem beszélve az emberek fizetését akik raja dolgoztak, ezzel együtt csak az előállítási költsége több lehet mint millió Ft, mivel nem egy sorozatgyártású termékről van szó.

Azt magyarázd már el, hogy miért is kell csilliárdokért kicsiny országunknak kilépnie a "sportvilág színpadára"? Vannak élsportolóink szintél csilliárdokért megtámgotava, kilépnek ők bőven, nem látom, hogy mivel lenne hátrányosabb helyzetben ez ügyben Magyarország mint monsjuk Ausztria. És vajon az osztrákok miért nem harcolnak ezekért a fene nagy sportlehetőségekért, ahol több száz milliárdért felhúzhatnak egy stadiont egyetlen elnyert sportesemény kedvéért. Amire aztán egy hét múlva senki nem emlékszik? Nem vagy fideszes, de a cirkuszt a népnek elvet vallod te is.

Ja és a Liberty színre lépése óta is ugyanolyan unalmas egy Formula-1-es futam mint korábban. Most direkt megnéztem a Magyar Nagydíjat, de kb. a felénél majdnem elaludtam. Csak a körülötte lévő rongyrázásról szól az egész, ez nem sport.

2023. júl. 26. 11:54
 12/21 anonim ***** válasza:
66%

De, pontosan értettem a kérdést.

Vagyok én, és rajtam kívül még pár százezer ember, akinek szimpatikus az F1, és örül annak, hogy van itthon futam, és vagy te, az ügyeletes fikamaki, akinek semmi sem jó.

Remélem, hamarosan olimpiát is rendezünk :))

2023. júl. 26. 18:16
 13/21 A kérdező kommentje:
12-es, annyira sunyik vagytok ti fideszesek, hogy még fel se meritek vállalni magatokat. Az olimpia nevű maffiaszervezet által működtetett rendezvényt mamár csak olyan országok rendezik meg ahol vagy eszméletlenül sok a pénz, vagy eszméletlenül korrupt a hatalom. Vagy mindkettő. Magyarországon nincs megfelelő pénzügyi fedezet egy olimpia rendezésére, de ettől függetlenül a maffia kormányunk simán előrukkolhat vele bármikor, hogy Lölö építhetssen még jópár stadiont és, hogy el lehessen mutyizni több ezer milliárdot még. Nem véletlenül rendezünk évről-évre valamilyen világversenyt. Hatalmas mutyizási lehetőség mind, most pl. az atlétikai vb van soron, amire Lölö már rittyentet is egy stadiont pár száz milliárdért, ami azontúl többet semmire nem lesz használva. A hozzád hasonlók meg tapsikolnak is hozzá, hogy nézhessék a pártporpaganda tv-ben, a dopppingolt élsportolók harcát. Idi@ta.
2023. júl. 26. 20:25
 14/21 anonim ***** válasza:
53%

Még mindig nem vagyok fideszes, csupán egy sportszerető ember, aki alig várja az atlétikai vébét is :))

Majd gondolok rád, miközben agyvérzést kapsz a saját hülyeségeidtől :D

2023. júl. 26. 20:34
 15/21 A kérdező kommentje:
14-es, az atlétikai vb, aminek a fő szervezője az a kisbetűs német balázs, aki az m1-en a fő fideszes propaganda észosztó volt, nagyjából minden újságírói etikai szabályt a sárba tiporva mérföldekkel fennt horva az orrát, amíg előre nem buktatták egy még zsírosabb állásért. Nyilván ha vége lesz az atlétikai vb-nek megy tovább valami álamtitkárnak. A hozzád hasonló "nem vagyok fideszes" meg tapsikol hozzá, mert ennyi esze van. Nézz már szét ember, hogy kik vannak ma az élsportban döntéshozói helyzetben és ha lenne egy csöpp eszed máshogy közelítenéd meg a dolgokat. Attól meg nem lesz sportosabb a magyar nép, mert több ilyen túlárazott pénzelmutyizós rendezvényt rendez. Ha te sportszertő vagy akkor nem a rendezvényeket várod, hanem sportolsz napi szinten.
2023. júl. 26. 21:06
 16/21 anonim ***** válasza:

"sportszertő vagy akkor nem a rendezvényeket várod"

ha nem a turistákat, akik eljönnek megnézni az eseményeket és az országot.

2023. júl. 30. 11:50
 17/21 A kérdező kommentje:
16-os, sportesemények nélkül is jön elég turista. A sporteseménykre látogató turisták pedig nem feltétlenül töltenek el itt annyi időt, mivel alapvetően a sporteseményre érkeztek.
2023. júl. 30. 14:45
 18/21 anonim ***** válasza:
49%

nem csak az esemény idejére jönnek, a tévében nézik a versenyt és látják a országról készült felvételeket,

és eldöntik, hogy jövőre ide jönnek nyaralni, telelni, stb.

"nélkül is jön elég turista"

mennyi az elég?

2023. júl. 30. 15:19
 19/21 A kérdező kommentje:
Budapesten konkrétan mindenkinek elege van a turistákból, oda például nem kell több. Ahova meg több kellene például Kelet-Magyarország, oda úgyse mennek, hiába rendeztek világversenyeket akár Debrecenben is.
2023. júl. 30. 16:09
 20/21 anonim ***** válasza:
49%

"Budapesten konkrétan mindenkinek elege van a turistákból, oda például nem kell több."

erről mindenkit megkérdeztél? nekem például nincs elegem a turistákból. meg az itt hagyott pénzükből általában másoknak sincs.

2023. júl. 31. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!