Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Sportolói kiégés lehet, hogy...

Sportolói kiégés lehet, hogy kell ezt kezelni?

Figyelt kérdés
Hosszútávfutó vagyok gyerekkorom óta. Az utóbbi időben rengeteget futottam, igazából leginkább lelki okokból mentem mindig, volt hogy napi kétszer is. Sok odeig így ment hogy alig birtam magammal, nagyon vártam hogy tudjak már futni menni, viszont egypár napja egyáltalán nincs kedvem. Ez nagyon fura nekem mert évek ota nem éreztem ilyet. Lelkileg is rosszul vagyok mostanában, de eddig ha rosszul voltam akkor még nagyobb kedvem volt a futáshoz. Hogy kellene ezt kezelni? Futni akkor is, ha nincs kedvem, csak az eddiginél ritkábban?

2023. júl. 20. 01:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha már nem dob fel, nincs benne örömöd, kár eröltetni.
2023. júl. 20. 04:18
 2/3 anonim ***** válasza:

"Futni akkor is, ha nincs kedvem, csak az eddiginél ritkábban?"

Igen, ezt javaslom.

2023. júl. 20. 05:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem kiégés, talán kicsi túledzés. Pulzusod, közérzeted, étvágyad, fáradékonyságod milyen?

Variálj valamit! Menj el futás helyett bicajozni, vagy úszni, esetleg strandröplabdázni, sziklamászni, a lényeg, hogy ne a szokásos robot legyen az edzés!

2023. júl. 20. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!