18 évesén milyen sport lehetne versenyszerűen űzni?
Figyelt kérdés
Hamarosan 18 leszek, viszont szeretnék valami sport versenyszerűen űzni. Kis koromban viszont férfi szertornász voltam (de sajnos lesérültem így már nem folytattam) így egy nagyon jó alap még bennem van. Tudom bármilyen nem tömegsportot már késő a korom miatt elkezdi, és talán nem nagyon egy csoda de amit 7 ével ezelőtt tanultam ami ugyan úgy vissza is tudnám adni. Lehet hogy ez elég hülyén hangzik most de szeretnék valami sport űzni. (az ilyen tömegsportot is meghallgatom persze)2023. júl. 18. 17:26
1/1 anonim válasza:
Igazából bármiben tudsz versenyszerűen részt venni. Minden sportágban vannak amatőr versenyek, bajnokságok (tenisz, pingpong, foci, kosar stb) így érdemes felkeresned egy egyesületet. Nyilván válogatott meg olimpikon nem leszel már de ettől függetlenül egy jó amatőr versenyző simán lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!