Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megéri pulzuspántot venni?

Megéri pulzuspántot venni?

Figyelt kérdés

Csak hobbi szinten futok, viszont azt próbálom komolyan is venni. A hobbipántot több embertől is hallottam és az egyik ismerősöm egy futásra kölcsön is adta az övét. Akkor hasznosnak tűnt, de ő is mondta, hogy mosni nem igazán tudja, onnantól, hogy egyszer beleizzadt, a szavak nem igazán tudott mit kezdeni. Valamint az is érdekelne, hogy milyen gyakran szoktátok használni és kb mennyit bírnak?

Sokszor érzem, hogy az óra pontatlanul mér és abból is szeretnék egy fokkal komolyabbat venni, ezért is gondolkozom, hogy nekem megérné e pluszban egy pántos is venni.

2023. júl. 6. 06:47
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Nekem felesleges
2023. júl. 6. 10:05
 2/4 anonim ***** válasza:
50%

Nagyon alulmér az óra, az első 2 km-en főleg, de amúgy is pontatlan. Vagy épp ugrik egyet és felülmér, nekem pl úszásnál ilyen.

Kell az a pánt.

2023. júl. 6. 10:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Tudnál valamilyen konkrétan típust ajánlani Garmin forerunner 35höz?
2023. júl. 6. 11:50
 4/4 anonim ***** válasza:
75%
Polar H10 vagy valamelyik Garmin.
2023. júl. 6. 11:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!