Sípcsont "kiidegelés"?
Figyelt kérdés
Az jó kezdetben ha 1-2 naponta 10 percig sodrófát görgetek rajta? Vagy esetleg ez kevés?2023. júl. 3. 21:24
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor boxzsákot rúgjak?
2023. júl. 4. 07:34
4/7 anonim válasza:
Ha versenyzo kuzdosportos vagy kerdezd az edzod, ha nem vagy az akkor meg ne is probalkozz ilyennel mert csak szetcs.szed a csonthatyaidat. Rugj boxzsakot, az meg fogja erositeni.
5/7 anonim válasza:
Nálunk a kisebbségiek csinálták ezt az öklükkel meg sípcsonttal. Az egyik osztálytársamnak akkorra bütykei lettek tőle mint a dió, a sípcsontja meg úgy nézett ki mint a száradt lósz@r. Egyébként seprűnyéllel bizgatták a sípcsontot, ütögették meg dörzsölték rajta. Nem tudom van -e értelme ennek. Szerintem is elég ha boxzsákot rugdosod rendszeresen.
6/7 anonim válasza:
És jársz is valahova edzésre?
Vagy Youtube-os Boyka vagy?
7/7 A kérdező kommentje:
Boxzsákom van akkor azt használom! 😁
6-os Nem járok még, és munka mellett nincs rá elég időm (plusz 80 perces lenne az út is).
Költözés után szeretnék edzésre járni, de gondoltam elkezdem addig is otthon.
2023. júl. 4. 15:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!