Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha alapból vékony...

Mit tegyek ha alapból vékony vagyok,nem kéne fogynom de a vádlim iszonyatosan nagy?17/l

Figyelt kérdés

Edzeni nem edzek,most pilatest kezdtem el csinálni. Ilyen lábakat szeretnék

[link]

2023. júl. 1. 10:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
most nézem hogy 162centihez 40kiló vagy,akkor meg inkább vizsgáltasd ki magad nincs e valami betegséged,mert ez nem normális
2023. júl. 1. 16:56
 22/24 A kérdező kommentje:
Anorexiát diagnosztizáltak nálam és próbálok gyógyulni de egyszerűen annyira nehéz hogy nem lehetek soha olyan amilyen szeretnék. Nagyon nagynak látom a lábaimat...
2023. júl. 1. 19:12
 23/24 anonim ***** válasza:

A vádlid normális, a combod sovány.

40 kiló nagyon kevés. 45-50-ig nyugodtan elmehetsz.

2023. júl. 1. 21:00
 24/24 anonim ***** válasza:

Kérdező tetszik a vádlid nincs vele semmi baj. A felső combod izomtalan emiatt is tünik nagyobbnak a vádlid. Edz és étkez jól és még jobb lesz. Maximum ne edz vádlira.

A képen lévő hölgyek vádlija gyakorlatig nem létezik semmilyen formája nincs nekem nem tetszik az olyan vékony vádli. Ne akarj olyat.

Szerintem jót tenne ha leállnál a social felületek nézelödéssével mert sok lányból köztűk belöled is csak frusztráltságot vált ki.

A kérdésre válaszolva nem mindenkinek lehet olyan vékony a vádli. A vádli mérete és formálja nagyban örökölt. Diétával tudnád még vékonyabbá tenni de helyi fogyás nincs és szeb nem lennél tőle.

2023. júl. 2. 05:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!