Mit tegyek ha alapból vékony vagyok,nem kéne fogynom de a vádlim iszonyatosan nagy?17/l
2023. júl. 1. 10:53
11/24 anonim válasza:
Szép a combod, a vádlid se vészes innen nézve.
12/24 anonim válasza:
Ez mitől nagy vádli? Teljesen átlagosnak mondható.
13/24 anonim válasza:
érdekesen állnak a lábaid,de akkor neked inkább csak egy kicsit diétáznod kéne ha meg ennél is vékonyabb lábakat akarsz
14/24 anonim válasza:
Én inkább azt mondanám, hogy a combjaid vékonyak.
Ehhez képest látszik kicsit vastagabbnak a vádlid.
Hány kiló vagy és milyen magas?
15/24 A kérdező kommentje:
Hát diétázni nem nagyon szeretnék, 162 centihez 40 kg vagyok
2023. júl. 1. 14:34
17/24 anonim válasza:
40 kilóval túl sovány vagy. Ez látszik a combodon.
Madisonnak "pipaszár" lábai vannak.
18/24 anonim válasza:
Ne akarj pálcika lábakat. Eddz a combod és akkor arányos lesz a kettő.
19/24 anonim válasza:
Lehet a combod is vastagszik majd, ahogy az anyagcseréld lelassul és kiegyenlítődik majd.
Vagy ahogy írták is előttem, edz rá a combodra és arányos lesz, de szerintem még nagyon fiatal vagy, hogy ezen aggódj, sportolj, tanulj, élvezd az életet a barátaiddal és élj a hobbidnak.
20/24 anonim válasza:
ne akarj ilyen csicska lábakat.a tied ennél vastagabb.ha ilyen csicska lábakat akarsz koplalnod kell még,lehet még csak diétázz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!