Szerintetek mit csináljak?
Én áprilisban kezdtem edzeni. Kizárólag otthon, egykezes súlyzóval. Rákerestem YT-on, csomó jó videó van. Én az alap szintnél maradtam, mert alulról kell építkezni. Ha úgy érzem, hogy mehet a komolyabb, akkor keresek olyat. Konditeremben sosem jártam még, de szeretnék. Mert azért ott csak-csak komolyabb eredmények érhetők el. Persze ha a légkör megfelelő.
Nekem a környezetemmel nincs gond. A családom támogat az edzésben. Veszek fehérjéket, multivitamint. Nemrég protein szeleteket (rendeltem, meg ilyen CBA-st is boltban), illetve tesztoszteront (mondjuk ez 30 alatt nem nagyon kell, én 32 leszek). Cukros vagyok, így a tömegnövelők nekem nem nagyon előnyösek. Az izom elég lassan jön, meg a súly is kb alig. Nagyjából 2 kiló jött rám ez alatt a 2,5 hónap alatt, de ez sem állandó. Nem is szakadok meg az edzésben, igyekszem úgy csinálni, hogy a munkában is tudjam mozgatni a karjaimat pl:D Szóval így nehéz sokszor jó pofával hozzáállni a dolgokhoz, az edzéshez.
Azt mondom, hogy keress neten videókat, edzésterveket, stb. Nem kell nagyon komolynak lennie, csak indítsanak el az úton. Itt azért fontos az is, hogy erős legyen az elhatározásod. Ahogy te is írtad, ha elveszi valami csira a kedved, akkor lehet napokig nem fogsz semmit edzeni, mert hát minek akkor? Az eredmények sem azonnal jönnek. Kell mondjuk 1 hét, hogy látszódjon valami. Kicsit nagyobb bicepsz pl. És utána szívesebben fogsz tükörbe nézni, mert látható lesz a változás. Ha valaki próbál eltéríteni az útról amin elkezdtél haladni, ne tedd meg nekik azt a szívességet, hogy meghátrálsz! És azzal se foglalkozz, hogy elkezdenek példálózni, hogy pl ők ennyi idő alatt mennyivel jobban haladtak mint te! Mindenkinek a saját lépéseiben érdemes haladnia.
Nekem van 2 bevált videós, az ő munkásságukat követem. Angol nyelven. Nekem úgy néz ki bevált a módszerük. Egyszerű, könnyen megvalósítható. Ha érdekel írj rám, elküldöm a linkeket. Nem akarom itt kitenni.
3 vok.
Amúgy ahogy előttem is írták, ha van lehetőséged, fordulj egy olyan emberhez, aki segíthet az edzésben. Tanácsokat ad, esetleg külön foglalkozik veled edzőteremben. Persze nem ingyen. Nem tudom ez hogy működik, de jó ötlet ez is, hiszen hozzád igazítja az edzést.
A jó zenék is segítenek. Megadják a ritmust, jobb is lesz tőle a kedved. Nekem NEFFEX eléggé bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!