Hol, hogyan látszik a testen a magas testzsírszázalék?
Figyelt kérdés
Nekem 30%, állítólag az ilyen magas látszik, de min?2023. jún. 21. 13:36
1/12 anonim válasza:
Zsir a borod alatt, magyarul haj.
2/12 A kérdező kommentje:
Az nyilván van, de ennyire látszik kívülállónak?
Formásnak látom a tagjaimat és feszesnek a bőrömet. Mármint átlagosnak, de azon belül egész jónak.
2023. jún. 21. 13:41
3/12 anonim válasza:
Mindenkin máshogy oszlik el a zsírfelesleg, hiszen mindenki más alkatú, más arányokkal, de egy 30 százalékos testzsír már minden szempontból túlsúlynak számít, ami egészen biztosan látható, nem is kicsit.
4/12 anonim válasza:
És ha látható, akkor mi van? Börtönbe zárnak? Netán máglyán égetnek el a Tátra téri piac előtt? Vagy mi? Ugyan már... Ez megint egy hülye sztereotípia.
5/12 anonim válasza:
Nőknél általában úgy, hogy nagyobb a mellük és/vagy a fenekük, lötryedtebb a karjuk, vastagabbak a combjaik, és tömzsibb a törzsük.
Férfiaknál hájasabb és löttyedtebb lesz a has, a derék is szélesebb lesz és feszülni kezd rajta a háj, és újabban sokuk seggre is hízik, elkezd gömbölyödni a seggük.
6/12 anonim válasza:
Állítólag (mérleg állítja) az enyém is 30, nekem pl a combomon meg a karomon látszik, a hasam lapos. 63 kg vagyok, viszonylag izmos.
7/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk a karom löttyedt, ha felemelem.
A mellem lóg.
Ezek pipa.
Az a baj, így is diétázom nyavalyáimra, még durvább diéta kellene.
Meg erősítés, de kardiózni szeretek.
Meg felszedni 3-4 kilót a zsírból való fogyás mellett.
Mindezt magas koleszterin miatt növényi és halas étrenddel.
Biztos lehetséges, deee.....
2023. jún. 21. 14:15
8/12 A kérdező kommentje:
54 kiló vagyok, 162 centi, picit gebe amúgy.
2023. jún. 21. 14:16
9/12 anonim válasza:
A nők és a férfiak testfelépítése eltérő, egy nőnek 30% testzsír nem olyan drasztikus. 30% zsír egy nőnél annyit jelent, hogy kicsit nagyobb melle/feneke van, egy férfi esetében viszont 30% zsír már rengeteg lenne, a tökéig lefolyna a hasa.
10/12 A kérdező kommentje:
Háát, azért tudtommal a 24-26 a jó. Csak mondom, ahhoz az én szintemnek brutál tudatos étrend kellene. Tehát amiben már nincs örömforrás.
2023. jún. 21. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!