Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tömegelni zdirosodni és...

Tömegelni zdirosodni és egyben izmot épiteni lehet ? Ha lehetséges még is hogyan ?

Figyelt kérdés

Autó balesetem volt nem annyira rég.

Nem annyira komoly,de a teljes felépülés folyamata sajnos sok időt vett igénybe.

Ez idő alatt vissza szoktam a cigarettára,ezért is rengeteget fogytam.

Eléggé keveset iseszek.

Viszont mivel itt a nyár,melom jelenleg nincs,igy itthon ülök egész nap.

Ha lehet témában rájtasabb személyektől egy teljesen laktózmentes és lehetőleg olcsobb étrendet szeretnék.

Az edzsés rutin stimm.

A kaja is viszomt én az a tipus vagyok aki szereti edzsés előtt (vagy épp után) a megfelelő ch-t,fehérjét és szénhidráltot bevinni szilárd ételből.

És lehetőleg nem épp gymbines és hasonló fehérjékből,amik felfujnak és ha nem edszek 3napot már le is ment 3hetem szonnal!

Válaszokat előre is kössz.

Akkár privátot is várok.

2023. jún. 18. 19:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Huhh ezt elolvasni katasztrófa. Én elhiszem hogy telóról írsz, de ettől még oda lehetne figyelni a helyesírásra.

"Ez idő alatt vissza szoktam a cigarettára,ezért is rengeteget fogytam."

- Ez nem túl jó ötlet... A cigeretta káros de nyilván a te döntésed.

"Eléggé keveset iseszek."

- Emiatt is fogyhattál. Írd le egy napi étkezésed!

"És lehetőleg nem épp gymbines és hasonló fehérjékből,amik felfujnak és ha nem edszek 3napot már le is ment 3hetem szonnal!"

- NA EZT AZ ORBITÁLIS BLŐDSÉGET HONNAN SIKERÜLT KITALÁLNI? Valami háziorvos mondhatta,hogy a protein por "felfúj"? Ez nem olcsó szteroid hogy vizet rak rád és a kúra végeztével ez lemegy... Hatalmas tévhitek keringenek a protein porokról. Nyilván a kajálásod nem jó,és azért fogytál...

2023. jún. 18. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:

De amúgy hogy válaszoljak: Zsírosodni és izmot építeni egyszerre lehet.

Nyilván a mennyiség arány a táplálkozásodtól függ. De sok színtiszta izmot rövid idő alatt nem fogsz építeni .. Ha még tisztán tömegelsz akkor is jön fel valamennyi zsír naturálban. Genetika és anyagcsere gyorsasága is befolyásolja...

2023. jún. 18. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

Ennek fuss neki még egyszer hogy mit szeretnél mert zavaros. Tekintve, hogy érdemben izmot csak akkor tudsz építeni ha elég kalóriát kap a szervezet inkább a fordítottja a ritka, hogy valaki szteroidok nélkül szálkásan felépít 10-20 kiló izmot.

De amúgy szerintem az étrend még a legegyszerűbb dolog. Süss, főzz amit szeretsz csak kövesd a kalóriát és számold a fehérjét. Egyél zöldségeket, gyümölcsöket, nem kötelező enni semmit és bármit meg szabad enni csak mértékkel.

2023. jún. 18. 19:49
 4/5 anonim ***** válasza:
22%

Tömegelni zdirosodni és egyben izmot épiteni lehet"

Miért ne lehetne? Tisztában vagy a kalóriaszámolás alapjaival? Tömegelés egyenlő kalóriatöbblet, kalóriatöbblet pedig egyenlő zsírosodás, ergo a kalóriatöbbletben történő izomépítés zsírosodással is jár.

"vissza szoktam a cigarettára,ezért is rengeteget fogytam"

Mi köze a cigarettának a fogyáshoz?

"témában rájtasabb személyektől egy teljesen laktózmentes és lehetőleg olcsobb étrendet szeretnék"

Ez nem kérdés, hanem kérés az olvasók felé. Ezt a moderátorok nem fogják díjazni. Meg amúgy nulla adat, nulla ismeret hogyan írjunk neked egy konkrét speciális étrendet egyénre szabva kommentben, pláne ingye? Keress fel egy szakembert, aki anamnézis alapján ír neked ellenszolgáltatásért cserébe.

"edzsés rutin stimm"

A kérdésleírásod alapján fogalmad nincs se a sporttáplálkozásról, se az edzéselméletről, úgyhogy kíváncsi lennék, hogy mennyire stimmel.

2023. jún. 18. 20:04
 5/5 anonim ***** válasza:
54%
Felesleges itt bármibe is belemenni amíg világodat sem tudod a témában
2023. jún. 19. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!