Melyik a legmenőbb sport egy férfinak? Nők válasza érdekel.
Nem minden lovarda és nem minden lovas egyforma. Nagyon sokszor kihasználják vagy egyenesen bántalmazzák az állatokat, de vannak helyek, ahol kifejezetten jól bánnak velük; a párommal egy ilyen helyre járunk. A legtöbb ló menekített, némelyik cirkuszból, némelyik rossz gazdáktól. Nem is használják az összes lovat lovaglásra, némelyik tényleg csak ott él és "elvan".
A lovak a saját tömegüknek a 20%-át tudják probléma nélkül cipelni; ez azt jelenti, hogy egy például 350 kilós lónak nem okoz problémát az én 58 kilóm. Erre különösen figyelünk és volt is a lovardának abból problémája, hogy nem engedtek felülni látogatókat a lovakra, mert kívül estek a súlyhatáron. Ez csak egy példa, szerintem érthető, hogy mire utalok.
25/N (#19)
Ez a kérdés nekem egy kicsit fura... Mármint, ahány nő, annyiféle gondolkodás. Bármennyire is hihetetlen, nem vagyunk egyformák. Pontosan emiatt, nem fogsz egyértelmű választ kapni. Valaki a focit tartja menőnek, valaki meg a boxot...
Én személy szerint a kézilabdát szeretem. Dinamikus, pörgős játék, ahol mind fizikailag mind pedig fejben toppon kell lenni. Az autóversenyzést is szeretem. A többi sport nem az én asztalom, viszont ettől nem gondolnám, hogy bármelyik is kevésbé "menő" lenne.
Nem tudom, talán a sakk. Barátommal nemrég kezdtünk el edzeni, ő sem edzett korábban súlyokkal és én sem. Sajnos neki kevesebb ideje is van lejárni rendszeresen, mint nekem, így az eredményei kicsit az enyémek alatt vannak.
Sokszor mondja szegény, hogy neki is össze kell kapnia magát, hogy izmos legyen mellettem, de hogy őszinte legyek, akiket a kondiban látok férfiakat, én egyáltalán nem tartom őket vonzónak.
Barátom a teljesen átlagos testével, egy jó sakkparti után teljesen fel tud tüzelni, míg ezek a Lupa Beachesek semmit nem mozgatnak meg bennem azontúl, hogy elismerem az eredményeiket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!