Az eres has hány % testzsírnál jelentkezik?
Oké, ez nagyban genetika függő. De általánosságban mennyi az annyi?
169cm és 68kg vagyok és már nagyon a végénél járok a fogyásomnak, sőt, már szerintem abba is hagyhatnám.
Mindenem eres, kivéve a hasam alja, ott még van egy kis zsír (de gyanítom, hogy az nem is zsír, hanem a -40kg miatti nyúlósabb bőrréteg..).
Nem szeretnék túlzásba esni, mert én hajlamos lennék szerintem 60kgra is lemenni. (hatalmas akaraterőm van és ha van egy célom, megyek előre mintha más nem is számítana, ez sok esetben hátrány..)
Nem tudom, feltűnt-e, de ott van, hogy: Nem szeretnék túlzásba esni.
+nem neked akarok megfelelni, hanem magamnak :) 106kg kiindulás után ez számomra egy elég szép eredmény. 3 évvel ezelőtt ha valaki azt mondja nekem, hogy azon fogok gondolkodni, milyen alacsony a tzs%-om, akkor kiröhögöm..
10-15 körül már lehet eres, nekem az volt. De emberfüggő hogy ki hogyan zsírosodik, mennyire eres.
Amúgy miért jó idejönni kötekedni? 68kg/169cm alacsony testzsírral teljesen korrekt fizikum lehet, nyilván nem az a kétajtós szekrény de nem kötelező dagadtnak sem lenni. És simán meglehet enni egy pizzát így is, semmi nem fog történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!