Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mikor drágultak meg ennyire a...

Mikor drágultak meg ennyire a kreatinok? Kissé már felháborító, nem?

Figyelt kérdés
2023. máj. 29. 07:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%

Infláció...

Na meg az is rájátszhat hogy elég népszerű tápkieg. És mivel rengetegen veszik ( bár nem mindenkinél hatásos,) így valamiből hasznot kell csinálni.

Én nem veszem már. Ennyit nem ér,még a gymbeames is 7300 forint...

2023. máj. 29. 10:13
 2/17 anonim ***** válasza:
75%
Minden minden hülye rá van kattanva miközben az edzésük annyi sebből vérzik hogy inkább az eutanázia javasolt.
2023. máj. 29. 11:50
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
De az. Igaz hogy sokáig elég fél kiló kreatin, de azért nem egy csúcs szuper cucc, én nem adok több mint 7000 ft-ot érte.
2023. máj. 29. 11:54
 4/17 A kérdező kommentje:
Na ez érdekes hogy már nem csúcs szuper... kilencvenes évek végén sokan leálltak a koxal, persze hobbi szinten, mert azt mondták a kreatintól ugyanannyit növök és nem káros, és tényleg, a napozinost nem tudtad megkülönböztetni a kreatinostól, de komolyan. Manapság meg aki kreatinozik, haaaat, kicsit erősödtem, meg nőttem fél kilót, centit, picit jobban durranok... Ennyire tönkrevágta a meki a bélflórát hogy semmi sem hat már?
2023. máj. 29. 12:55
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Először is nem Napizon, hanem Naposim.

Nem tudom a '90-es évek végén, mi volt, én 2004-ben kezdtem el edzeni, akkor még a Naposim nagyon népszerű volt, boldog-boldogtalan szedte. Persze, azt már kevesen tudták, hogy elégtelen étrend (pl. mekdonelces kaja), elégtelen pihenés mellett a Naposim sem fog csodát tenni, magyarul a többségnek fingja nem volt, hogyan kell koxolni, csak szedte. Így persze, hogy nem ért többet, mint a kreatin.

2023. máj. 29. 13:14
 6/17 anonim ***** válasza:
85%

Alapanyag hiany volt. Ezert is volt sok helyen hianycikk. Ez tobbek kozott azert is volt mivel a Covid alatt/utan Kina felvasarolt egy csomo tejsavo es kreatin alapanyagot. (Volt egy ido hogy kb egyik markanal sem lehett kreatint venni.)

Masreszt az inflacio is ratesz. Gyartasi koltsegek novekedese stb.

2023. máj. 29. 16:26
 7/17 A kérdező kommentje:
Igen, értem. Nosztalgiával gondolok a virus előtti árakra😊😊
2023. jún. 21. 17:55
 8/17 anonim ***** válasza:
50%
Nem csak a kreatinok drágultak az infláció során, hanem az összes étrendkiegészítő, ami mondjuk szegényebb családból származó, viszont szponzoráltságra nem elég idős (pl a serdülő korcsoportban lévő bátyám, illetve én is- szintén serdülőként) sportolóknak nagy érvágás. Bátyámnak tömeget kell növelnie, mert nincs annyi erő az izmaiban mint a kétméteres 90 kg-s kétajtósszekrényeknek, nekem pedig gyakran vannak kisebb-nagyobb sérülései, szóval általában 5-6 különböző étrendkiegészulítőt kellene szedünk-sportorvosi utasításra, de most csak a felére van pénz, mindketten edzés mellett diákmunkázunk, hogy meglegyen mindenre a pénz, főleg versenyszezonban, mert sokat számít hogy ezren 5 holtpontod van, vagy 2,egy ilyenen bukhasz 3, de rosszabb esetben akár 7 helyet is
2023. jún. 22. 05:22
 9/17 A kérdező kommentje:
Ezeknek kellene 0 százalékos áfa, nem??
2023. jún. 22. 08:55
 10/17 anonim ***** válasza:
16%

Nem. Kreatin, fehérjepor teljesen luxus dolog, egyáltalán nem szükséges egy átlagembernek.

"5-6 különböző étrendkiegészulítőt kellene szedünk-sportorvosi utasításra" gondolom... mik ezek?

2023. jún. 22. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!