Belekezdtem 44 évesen egy alacsony pulzus futás projektbe. Másnak is kb. 10 perces kilométereket kellett kocognia kezdetben?
19
Ha fogysz is maradnak.
20-21-es BMI-vel vannak alapbetegségeim és köszönik, a több sport és jobb étkezés óta is tökéletesen megvannak. 😁
20
Se nem kórház, se nem állami volt két hete. De még nem voltam állami kardiológusnál (sem).
21
Úgy tűnik, hogy nem maradnak. A covid-oltásig tünetmentes voltam már 8 éven keresztül. (Akkoriban is nekem magamnak tettem le a gyógyszert folyamatos pulzus és vérnyomás mérésekkel. A kórházunkat akkoriban kezdték tönkre tenni és a havi kontrollom eredményére 2 hónapot kellett volna várnom - szóval előléptem doktornak...) Az alulműködés előjött és felszaladtak a kilók. Ez ment a májamra is. Az már rendbe kerül lassan. A koleszterinem is helyrekerült. A vérnyomásom is helyrekerült. - A helyes életmód és a fogyás nálam szerencsémre helyre teszi a dolgokat. Biztos bejátszik némi genetika is. Mindenki más.
Biztos az életmódtól?
Nekem asztmám van, Ventolin kell szellőzetlen vagy párás helyeken, magas a koleszterinszintem, az egyik orvos már írna gyógyszert, a másik nem ír. Refluxos vagyok. Gyanús a pajzsmirigyem is. Persze ezer, ezeknél kisebb gond is.
Mára kb minden nap van valami kardió mozgásforma, heti pár erősítés is, heti szinten 6-8 óra sport. Változatosan étkezem, hús heti 2-3-szor, hal sok, mindenféle gabonák, zöldségek. Barna cukros, tönkölyös stb desszertek.
20-21-es BMI, a testzsírom is rendeződni látszik.
Szóval jó neked, ha segít az életmód, nekem eddig konkrétan SEMENNYIT.
Sajnálom. Én már nem is érzem, hogy gödörben vagyok. Az a furcsa, amikor kialszom magam.
Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!