Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Túrázás. Derékproblémákkal...

Túrázás. Derékproblémákkal hogyan oldhatom meg a nehéz csomagokat?

Figyelt kérdés

Tehát nyilván a hátizsákot elfelejthetem, nem terhelhetem a felsőtestem pluszsúlyokkal még. Gyaloglás rendben van.

Szóval nem igazán találtam... övtáska, combtáska lehet, meg a sok zsebes nadrág. Ezekkel viszont nem tudok elég vizet vizet vinni. A víz az igazán kritikus. 2L vizet kellene cipelnem legalább. Kisebb egynapos túráról lenne szó csak mindenképp, 20, nagyon max 25 km.

Szóval hogyan tudnék cipelni 2L vizet derékvonal alatt? Talán ez lenne a legfontosabb. Kaja, rágcsa, egyebeket el lehet rakni zsebre, övtáskába, stb..

Kereszem palack tartókat vagy puha, zacskó szerű megoldásokat, de nem találtam övre vag combra csatolható megoldást.

Van ötletetek, hogyan leehtne megoldani?

Mennem mindenképp kell, ez most már orvosi utasítás is, hogy gyalogoljak minél többet, csak vizet azt sokat kell vinnem magammal így a nyári melegben mindenképp.

Köszönöm a segítséget, ötletelést.

2023. máj. 22. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Serpával:)
2023. máj. 22. 16:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Miféle derékproblémákról van szó?
2023. máj. 23. 10:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha mindent összeadsz max 4-5 kg az egész.

Hátizsákban ha egyenes derekkal mész nem fog fájni.

Hajlongani úgysem fogsz túra alatt.

2023. máj. 23. 13:46
 4/6 A kérdező kommentje:

izomspazmus, be van gyulladva. szóval rövid távon helyre áll, csak nem szabad terhelnem még, a túra viszont már rég le van foglalva.

nem a 4-5 kg a sok, hanem az, hogy ezt 8-10 órán keresztül viszem.

2023. máj. 23. 21:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Igazából idő közben megiszod, szóval folyamatosan csökken a súly...

Nincs vízvételi lehetőség a túra alatt? Mert akkor megoldás lenne az is, hogy fél-1 litert viszel aztán újratöltesz.

Vagy egyedül mész? Nincs valaki aki tud segíteni? Én pl simán be szoktam vállalni kezdő túrázók nehéz cuccait, mert nekem megy is, meg szeretek is cipelni.

Nemrég lerobbant egy túrabusz erdél,ben a szállás pedig csak 10 km volt este, így a busz fele elindultunk gyalog, 3 csajnak bevállaltam a hátizsákját volt rajtam egy elől, egy hátul, meg kettő a két kezemben.

2023. máj. 23. 22:44
 6/6 A kérdező kommentje:

Elvileg van egy forrás amúgy, de csak beszámolóban írják, térképek nem jelzik. Nem is bízok benne, hogy menni fog.

Társakkal megyek, szóval lenne lehetőség, csak nem akarom másra bízni a cuccaimat. Önálló akarok lenni, akkor is ha ez most káros. Tudom, hogy hülyeség, de ez most ilyen nálam.

2023. máj. 25. 23:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!