Betegen, például kicsit megfázva, szoktatok edzeni ha még annyira nem érzitek betegnek magatokat az edzéshez? Vagy érdemes már ekkor is kihagyni az edzést?
Figyelt kérdés
#Napi edzés, betegség, edzés kihagyás
2023. máj. 18. 13:36
1/6 anonim válasza:
Ha azt érzem, hogy a közérzetem nem befolyásolná az edzésteljesítményemet és a regenerációmat, akkor nem hagyom ki az edzést. Ha azt érzem, hogy nem tudnék hatékonyan teljesíteni, ne adja isten rontanék az állapotomon azzal, hogy lemegyek a terembe, akkor kihagyom az adott edzésnapot.
2/6 anonim válasza:
Lázasan is szoktam edzeni. Nyilván ilyenkor nem a terembe megyek, hogy megfertőzzek mindenkit, hanem az otthoni "termünkbe"
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. máj. 18. 17:04
4/6 anonim válasza:
Terembe jarok. Ha mar erzem, hogy valami nem oke, akkor semmikepp nem megyek. Ha a betegsegbol mar "kifele" jovok (pl natha eseten tudom, mikor van ez) akkor itthon mozgatom at magam. De csak akkor, ha ugy erzem, hogy belefer.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm 4-es a válaszod.
2023. máj. 18. 18:22
6/6 anonim válasza:
Szoktam, betegebben is. Engem helyrerak. Sose tart 2-3 napnal tovabb meg egy fetrengos, lazas allapot se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!