Bilire szoktató pelenkáról vélemény? Érdemes venni?
Mi nem vettünk,ill. egyszer probáltuk a moshatót,de azt hitte rendes pelus és belepisilt,mig kisgatyába nem pisilt be.
Ezek egy adag pisit nem birnak,csk ha az eleje bemegy,annyit.
az nem bilire szoktató utolsó!
az csak a sima bugyipelus!a leszoktató olyan h pl. elkezd eltünni a minta ha pisis lesz,és nincs benne akkora nedvszivo mag,igy egy egész pisiadagot nem fog meg!!
Mi is bugyi pelusoztunk, most egyszál semmiben rohangál, lefekvés előtt kap normál pelust kaki és pisi is a bilibe megy már, és nem szól előtte, csak közben mondogatja, hogy kakil vagy pisil.
(most lefekvés előtt megkapta a pelust, elmentem pisilni, és levetett, mert neki is kellett bilizni, nem volt hajlandó belepisilni a pelusba)
Most, hogy hüsi van zokni és póló, ha nem veszi le kisgatyó. A melegekben semmi se volt rajta.
Annyi, hogy a bili szem előtt legyen, mégis elbújhasson, sarokban(nálunk a falból kilóg a cserépkályha és ott a kiszögellésben van a bili)
Nagyon köszi a válaszokat nem veszek ugy döntöttem.
Brendonba láttam kicsit több mint ezer ft ért pamperst.
De ha nem érdemes inkább másra költöm a pénzt.
Szép napot és mégegyszer köszi mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!