A nőknek jobb a genetikájuk?
"ha 10 nőt látok abból 8-9jól néz ki formás,izmos"
10 nőből 8-9 vékony, semmiképp nem izmos. Nagyon ritka az izmos nő. Erőemelők között lehet látni többet, de a konditermi csajok csak simán vékonyak, nincs lógó zsír a karjukon és a jó a seggük leggingsben, de ennyi, viszont ezzel már bőven esztétikusnak számítanak a férfiak körében. Ezzel ellentétben egy csávónak rohadtul nem elég simán csak vékonynak lenni, mert az magában nem férfias, nem formás, nem esztétikus.
Egy nő 3 hónap alatt elhozhat egy top 3-as fintesz modell eredményt nemzetközi szinten, és 1-2 év alatt elhozhatsz pár tucat testépítő díjat ( Sport Physique, Bikini, superbody, és egyéb női kategóriák).
A férfi kategória egy kicsit magasabbra teszi a lécet, és nem elég szálkásnak lenni.
Azért megnézném, hogy te milyen női fizikumra mondod azt, hogy "formás, izmos" és hogy mennyi idő alatt, milyen alappal érik azt el.
Gondolom ahova te jársz edzeni mindenki így néz ki: [link]
ja ja !
undorito ez az oldal nem is ertem mi a fas.znak irtam ide,akkor nem izmosak hanem csak jól néznek ki,formásak ez a lényeg!!
"nem izmosak hanem csak jól néznek ki,formásak ez a lényeg"
Így igaz. Nem izmosak, csak vékonyak, és ez már elég ahhoz, hogy esztétikusak legyenek. Viszont a férfiaknál rohadtul nem elég az, hogy te szimplán csak vékony vagy, hiszen pusztán attól még nem leszel esztétikus, nem fogsz jól kinézni, mert nem vagy kövér. Egy férfinak tényleg izmosnak kell ahhoz lenni, hogy esztétikus legyen, és hogy jól nézzen ki, ezzel szemben a nőknek valójában elég vékonynak lenniük. Ennek semmi köze a genetikához.
"ennél izmosabbak láttam már,nálunk azért vannak koxos picsák"
Ha meg koxolnak, akkor pláne semmi köze a dolognak a genetikához, hiszen a szteroid miatt izmosak, te magad írod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!