Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mien étrendkiegészitöt szedjek?

Mien étrendkiegészitöt szedjek?

Figyelt kérdés
egy pár éve emelgetem a sulyokat de eddig nem foglalkoztam a megfelelö feherje bevitellel,, nem a szálkásitás lenne a célom hanem inkabb az izomtömeg növelése,, árban jot és minösegben közepes termeket ajánlanátok???
2010. okt. 9. 19:17
 1/7 anonim válasza:
0%

hát

eloszor is ird le a testsulyod es azt is hogy minek neked az a tapszer, tapos csirke akarsz lenni?? en amondo vagyok ne eljel ilyennel inkabb foszd ki az othoni eleskamrat, csak akad ott nehany tojás, elvetve 1-2 csirkecomb

2010. okt. 9. 19:30
 2/7 anonim ***** válasza:

hülyéknek kuss a neve.

Kérdező:étrend függvénye.Amiből hiány van azt kell pótolni

Ha kevés a ch tömegnövelő.Ha a fehérje kevés akkor fehérje

Ha meg vagy szorulva anyagilag akkor valami kevert fehérje+maltodextrin.

tömegnövelőből volumass ami egészen jó vagy étkezés kiváltására jumbo

Fehérjéből power protein,cytogen whey pro,whey fussion.Ezek ár/értékben a legjobbak

Valami kreatin sem ártana.

2010. okt. 9. 19:40
 3/7 anonim ***** válasza:
én azt hittem, h4xOr :D
2010. okt. 10. 03:02
 4/7 anonim ***** válasza:
fogadok hogy te valami 15éves gyökrg*ci vagy
2010. okt. 10. 06:22
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ az utolsonak,, 83 kilo vagyok 19 éves 180 centi körül,, ha a tetsulyomon szeretnek növelni akkor nem eleg az h anyit eszek amenyit csak tudok vagy jo lenne valami tömegnövelö is,, a kreatinbol tudsz valami jot ajanlani((árban közepest ill. olcsobbat és az ár/érték aránya jo legyen)
2010. okt. 10. 19:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Biotech 100%monohydrate
2010. okt. 10. 20:29
 7/7 A kérdező kommentje:
erre a kreatinra nem találtam rá,, interneten meg lehet rendelni és ha igen akkor hol?? a jumbo tömegnövelöröl van esetleg szemelyes véleményed..
2010. okt. 12. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!