Gáz felfogás, ha emiatt kihagytam az edzést?
Figyelt kérdés
Tegnap megjött, ma meg picit szúrkál a hasam is (amúgy nagyon ritkán szokott), nyomott is voltam emiatt, így inkább nem mentem edzeni. Egyik ismerösöm (nö) szerint elég "gáz" csak ilyenért kihagyni.
(Hobbiszinten csinálom, így nem a gyúrásból élek :D)
2023. ápr. 30. 14:26
1/4 anonim válasza:
Ha hobbista vagy, akkor semmi sem kötelező. Ha fájdalmaid vannak, nem vagy jól, nem tudnál hatékonyan teljesíteni a konditeremben, akkor a regenerálódásnak és a pihenésnek sokkal nagyobb haszna van, mint az adott napi erőltetett edzegetésnek lenne. Nyilván ha az egyén fejlődni akar, akkor a rendszeresen kihagyott edzésnap ebben akadályt fog jelenteni, de ha neked hobbi szinten egészségügyi okokból néha-néha kimarad egy edzés, annak semmilyen érezhető negatív következménye nem lesz.
2/4 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Én sem edzek olyankor, ha rosszul vagyok. Gondolom amúgy is tartasz minden héten pihenőnapot, akkor most ez volt a pihenőnap.
4/4 anonim válasza:
Írtad, hogy alapból nem szokott kellemetlen lenni. És ha pár havonta kihagysz 1-1 edzést emiatt, az miért lenne gáz? (Akkor se lenne az, ha minden hónapban kihagynál, de így pláne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!