A futó cipő marketing?
Kell a futócipő, ez nem kérdés!
A kérdés az, hogy kinek milyen futócipő kell!
Aki hetente kétszer elmegy 3 km-t kocogni 20 perc alatt, annak nyilván túlzás a Nike Airzoom Alphafly Next%2, aminek az ára 120 ezer körül van. De kell valami jobb, mint kínais 3000 forintos pacsker, legalábbis ha kedves a térdizülete...
Hogy melyik cipőt veszi meg, az már pénztárca, ízlés dolga, de ami már futócipőnek készül (talpkialakítás, tompító elemek, oldalirányú tartás, esetleg talpmintázat, súly), az már elég lehet neki - legalábbis mindenképpen jobb, mint valami sportcipőnek látszó borzalom.
Én 100+ kilósan próbáltam a kínai pacskert, aztán mai áron kb. 15000 Ft-os decathlonos futócipőt. A pacskerben 2 hónap és kb. 200 km után napközben is éreztem a térdem, decathlonos cipőkben pedig szezonokat futottam végig sokkal kényelmesebb körülmények közt, és a térdem is gond nélkül bírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!