Milyen negatív tapasztalatod volt már személyi edzővel?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 23. 21:27
1/3 anonim válasza:
- Nulla szakértelem, nulla tudás.
- Saját ügyfél ignorálása. Telefonnyomkodás, amíg a kliens végzi a gyakorlatot.
- Megbízhatatlanság, késés, pontatlanság.
Reggelig tudnám sorolni.
2/3 anonim válasza:
Mikor ott volt valamelyik haverja, vele beszélgetett miközben én csináltam a feladatokat és csak időnként nézett oda. Pedig kezdő voltam, abszolút kellett, hogy valaki javítsa a hibás mozdulatokat, pont ezért kerestem személyi edzőt. Meg ha már fizetek érte, szerintem jogos elvárás, hogy abban az egy órában rám figyeljen. Illetve egyszer volt, hogy elfelejtett eljönni és miután írtam neki, fél óra múlva annyit írt vissza, hogy bocs, elfelejtette, tegyük át. Csak azért nem váltottam korábban, mert előre kellett fizetni nála 10 alkalmat.
3/3 anonim válasza:
Kezdőként úgy megdolgoztatott, hogy 1 hétig brutálisan fájtak az izmaim és az ágyból nem tudtam kikelni...
Utána 8éven át konditerem közelébe nem mentem, mert azt hittem ez általános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!