Valaki ajánlani valami jó szert ami hatna?
Figyelt kérdés
Nagyon nagy izomlázam van 2x voltam edzeni kedden és ma,mit lehet erre szedni vagy inni? Cukrot azt probaltam de nem nagyon váll be2023. ápr. 20. 18:30
1/4 anonim válasza:
Az izomlázat egyedül az idő, a türelem, a pihenés, a teljes regeneráció oldja meg. Ehetsz te cukrot merőkanállal, rohadtul semmiben nem fogja befolyásolni az izomlázad, úgyhogy ez a baromság nem is tudom, honnan jött. Nyújthatsz, hengerezhetsz, masszírozhatod az adott területet, borogathatod hideg vízzel, de valójában úgyis a pihenés és a regeneráció fogja elmulasztani az izomlázat.
2/4 anonim válasza:
Azt azért megkérdezhetem, hogy a cukornka mi köze nálad az izomlázhoz???
3/4 A kérdező kommentje:
1 köszi
2023. ápr. 20. 19:18
4/4 A kérdező kommentje:
2 sokan mondták xdd regi modszer soknak be valik de nekem nem igazán
2023. ápr. 20. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!