110kg vagyok, 4 hete edzek, ès nem fogytam 1 kg-t sem. Mitől lehet? Kèrlek segìtsetek!
Sziasztok! 3 hete szemèlyi edzővel kondizok heti 4x, kalòriàt MINDEN(!) nap betartom 0(!) csalàssal, ami 1800-at jelent, ebből 55%-a fehèrje. Nem tudom mit kène tennem hogy elinduljon.
Nem vagyok pajzsmirigyes.
"elismert, tehetsèges edző"
Kathi Béla is az, Bohos Kornél is az, Tóth Dani is az, mégis ott tartanak ezek az emberek, hogy kardiózásnál 35 perc után indul be a zsírégetés, meg hogy az izomláz egyenlő a fejlődéssel. Nézz utána a tőle hallott információknak, és ha többedjére kapod bullshiten, akkor nem biztos, hogy nem kell váltani, mégis csak a pénzedről és a testedről van szó.
"hiàba izmosodok kicsit, ès formàlòdok, ha mèg mindìg rajtam lesz 35kg felesleg"
4 hét után még ne ess kétségbe, ennyi idő alatt teljesen normális, hogy nincsen látványos változás, ez extrém rövidtáv. A fogyás, az izmosodás, az erősödés, a formálódás hosszú hónapok alatt mutat látványos változásokat.
"levinnem zsirt 30-40-re, az abbol felszabadult kaloriat pedig ch-re tennem. Szerintetek kiprobaljam?"
Miért ne? Viszont kizárt, hogy ezen sok minden múlni fog. Kalóriadeficit, progresszív edzés, türelem.
"Nagyon bìzom benne, elismert, tehetsèges edző."
Ezt miből szűrted le?
Ahogy a #4-es is írja, nagyon sok régi legenda van, akiket tehetségesnek gondolnak, valójában pedig a tudás az jócskán le van maradva 15-20 évvel.
Ha valóban tehetséges lenne az edződ, (tehetség alatt nem azt értem, hogy rommá van kokszolva és megnyert pár versenyt) akkor nem toporognál 1 helyben lassan 1 hónap után sem.
"Azon gondolkoztam hogy belenyúlnèk a zsìr-szenhidrat aranyba, mert ez a napi 60 ch-val jelentkezik neha hogy homalyosan latok, viszont azt olvastam hogy zsirbol az se baj ha napi 1/3-at visszuk be a sulyunkhoz kepest, szoval en levinnem zsirt 30-40-re, az abbol felszabadult kaloriat pedig ch-re tennem."
Az meg külön dicséret, hogy napi 60g ch-t írt fel neked súlyzós edzés mellé.. :D Nevetséges.
Kalória legyen meg és a fehérje, ez a 2 a legfontosabb, a zsír az 1/3 valóban elég, a többi pedig menjen nyugodtan ch. Ne várj ettől csodát, de mindenképp jobban fogod érezni magad, mint a 60g chval..
"250 feherjet"
Ugye csak trollkodsz? Ugye a valóságban nem eszel napi 250 gramm fehérjét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!