Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jogosan hagytam abba boxot?...

Jogosan hagytam abba boxot? Ti is megunnátok?

Figyelt kérdés

Tudom nem az én feladatom egyelőre eldönteni 18 évesen hogy mi a jó edzés/ módszer , hanem az edzőé. Éppen ezért soha nem kérdőjeleztem meg az edzést, hiszen ott ő úgymond a”főnök “ és tisztelettel fordulok felé.

A probléma ott kezdődik , hogy egy idő után kiég az ember . Nem kétség , az egészségem sokkal jobb és változtam pozitívan is. De! Az elején össze vasaroltottak velem fogvédő minden vackot. Eljártam félig évig heti 4-5x edzésre . Annyiban merül ki az edzés , hogy rakuldenek mindenkit zsákra. Lehet nem vagyok tehetséges, de azért egy laza sparringot már szeretnék. Akik nem hobbi szinten űzik , ők hetente párszor már küzdenek. Beszéltem sraccal , aki egy éve jár es mindig csak a zsákot pufoli, mert nem profi . ( mondtam magamban, hogy jó nagy madar vagy)( profi értsd versenyekre jár)

Valóban ideje tovább állni ? Úgy gondolom, ha még csak hobbiként csinálja is az ember, valami küzdelemnek látszó dologgal találkozhatna ennyi idő után…

2023. ápr. 3. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mindenki sparringol rendszeresen, legyen az hobbista vagy versenyző.
2023. ápr. 3. 11:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha tetszik a sport válts edzőt. Heti 4-5 edzésbe bőven bele kéne férnie a küzdelemnek is, kezdőknek is szoknia kell hogy ütik őket.
2023. ápr. 3. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez így szerintem is gáz.
2023. ápr. 3. 12:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Jarj normalis helyre. En 5 evig csinaltam, de mar az elso naptol volt iskolazas, kesztyuzes, zsakolas szinte minden edzesen.
2023. ápr. 3. 23:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!