Miért sétálnak a nők gyorsabban, mint a férfiak?
"alapjáraton a nők sokkal gyorsabban sétálnak"
. Ezt mire alapozod?
Ja, kitalám, két 20-as kolléganőre, meg egy nyugdíjas bácsira.
"a nők sokkal gyorsabban sétálnak, mint a férfiak"
Ezt én még az életben nem tapasztaltam, pedig nem tegnap születtem. Teljesen egyéni, hogy ki milyen sebességgel tud/szokott sétálni. Én kétszer olyan gyorsan sétálok, mint a nő ismerőseim, kollégáim, rokonaim, de még így is háromszor gyorsabban sétál nálam az unokatestvérem, aki szintén férfi. Konkrétan nem ismerek olyan nőt, aki gyorsabban sétálna, mint egy férfi. Ettől függetlenül biztos létezik rengeteg nő, aki gyorsabban sétál egy átlag férfinál, de ez nem tendencia, az biztos. Én inkább azt vettem észre, hogy a magas, hosszú alsó végtagokkal rendelkező, adott esetben vékony egyének sétálnak gyorsabban, mint az alacsony, rövid alsó végtagú személyek, ami józan paraszti ésszel is logikusnak tűnik, de szerintem emögött sincs valódi törvényszerűség.
Hát én forditva latom.
Én ferfikent szeretek gyorsan setalni es sportolok rendszeresen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!