Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért sétálnak a nők gyorsabba...

Miért sétálnak a nők gyorsabban, mint a férfiak?

Figyelt kérdés
A férfiak gyorsabban tudnak futni, de alapjáraton a nők sokkal gyorsabban sétálnak, mint a férfiak. Miért?
2023. márc. 28. 14:12
 1/9 anonim válasza:
76%
Ez egyáltalán nincs így. Nekem mindig rá kell szólnom a páromra hogy menjen lassabb,mert nem tudok ilyen gyorsan menni
2023. márc. 28. 14:21
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Ez nettó baromság. Nem attól függ, ki milyen gyorsan gyalogol, hogy mi van a lábai között
2023. márc. 28. 14:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"alapjáraton a nők sokkal gyorsabban sétálnak"

. Ezt mire alapozod?

Ja, kitalám, két 20-as kolléganőre, meg egy nyugdíjas bácsira.

2023. márc. 28. 14:43
 4/9 anonim ***** válasza:
89%

"a nők sokkal gyorsabban sétálnak, mint a férfiak"

Ezt én még az életben nem tapasztaltam, pedig nem tegnap születtem. Teljesen egyéni, hogy ki milyen sebességgel tud/szokott sétálni. Én kétszer olyan gyorsan sétálok, mint a nő ismerőseim, kollégáim, rokonaim, de még így is háromszor gyorsabban sétál nálam az unokatestvérem, aki szintén férfi. Konkrétan nem ismerek olyan nőt, aki gyorsabban sétálna, mint egy férfi. Ettől függetlenül biztos létezik rengeteg nő, aki gyorsabban sétál egy átlag férfinál, de ez nem tendencia, az biztos. Én inkább azt vettem észre, hogy a magas, hosszú alsó végtagokkal rendelkező, adott esetben vékony egyének sétálnak gyorsabban, mint az alacsony, rövid alsó végtagú személyek, ami józan paraszti ésszel is logikusnak tűnik, de szerintem emögött sincs valódi törvényszerűség.

2023. márc. 28. 14:56
 5/9 anonim ***** válasza:
82%

Hát én forditva latom.

Én ferfikent szeretek gyorsan setalni es sportolok rendszeresen

2023. márc. 28. 15:22
 6/9 anonim ***** válasza:
86%
Én pedig úgy látom, hogy mindkét nemben a legtöbben bántóan tötymörögnek kortól függetlenül.
2023. márc. 28. 15:23
 7/9 anonim ***** válasza:
68%
A nők többnyire gyorsan le akarják tudni a dolgokat, ha valami kell, az is gyorsan, tegnapra kell.
2023. márc. 28. 16:00
 8/9 NTBS ***** válasza:
Ez tévedés. Aki siet az sétál gyorsan.
2023. márc. 28. 17:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Én olyat figyeltem meg (lehet, erre gondol a kérdező), hogy a nők szaporábban szedik a lábukat, ugyanazt a tempót több, de kisebb lépésből hozzák össze, mint a férfiak. Szerintem kisebbrészt mert alacsonyabbak, így a lábaik is rövidebbek, nagyobbrészt mert gyerekkoruktól csinos jólnevelt illedelmes lánynak nevelik őket, abba pedig nem férnek bele az ormótlan hétmérföldes bumfordi lépések.
2023. márc. 28. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!