Melyik a legjobb küzdősport önvédelemre?
Az amelyiket egy életen át, elhivatottan űzöd gyerekkorod óta.
Ha meg olyan helyre mész boxolni ahol sok a roma, közéjük fogsz tartozni, nem húznak le edzés után. De pár hónap és a haverjaid lesznek aztán majd együtt húztok le másokat.
Köszi de nem ezt kérdeztem.
Pedig ez a helyes válasz. Mi van ha megállitanak hogy add át az értékeid vagy rádhuszitják a velük lévő pitbull-t? Mi van ha mész az utcán, jön veled szembe 1 ember, hirtelen szembefuj gázsprével és úgy ver el? Mi van ha úgy kezdődik a szitu hogy körbeállnak áltakul farigcsált kardokkal? Mi van ha egy hacker támadás éri a számítógépedet?
Rengeteg MI VAN HA... Igaz? Ha szerencséd van akkor csak a janizó kis nagypofájú lesz az ellenfél. Na, ilyen esetbe használhatod a harcművészeteket meg a küzdő sportokat hatékonyan. De lehet hogy ilyenkor is remegni fogsz a félelemtől mig az kipakolja a zsebeidet.
bazmeg mindenki de okos szerintem azért érthető mire akar kilyukadni a kérdező!mindig vannak "ha"esetek...de a kérdezőt nem ez érdekli
mma talán aminek legjobban hasznát tudod venni az utcán egy esetleges támadásnál
legközelebb szerintem igy írd ki a kérdést hogy"Egy esetleges utcai támadásnál melyik küzdősportnak tudom legjobban hasznát venni"?hátha nem kapsz ennyi rasszista okoskodó fasz választ😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!