90 kilósan lehetséges a kockahas?
Sok helyen olvasom, hogy ahhoz, hogy kockahasad látszódjon, fogynod kell.
De létezik olyan, hogy a zsírt izommá alakítsd, helyettesítsd kemény edzéssel, és súlycsökkenés nélkül legyen kockahasad?
"létezik olyan, hogy a zsírt izommá alakítsd, helyettesítsd kemény edzéssel, és súlycsökkenés nélkül legyen kockahasad?"
Nem. Aki ilyet kérdez, annak tényleg óvodás szinten van a biológia tudása?
"létezik olyan, hogy a zsírt izommá alakítsd, helyettesítsd kemény edzéssel, és súlycsökkenés nélkül legyen kockahasad?"
de hogyan képzeled ezt őszintén érdekek a válaszod!tehát mi fogja a zsírt izommá alakítani a te gondolatodban?
varázspálca?
Sok ember még mindig azt hiszi, hogy az izmot "gyúrni kell", a zsír pedig mozgással ég el. Tehát ahogy mozogsz a zsír eltűnik, az izmaid pedig nőnek, teljesen logikus... :D sajnos messze nem ilyen egyszerű plusz ha ez igaz lenne sok izmos, szálkás ember lenne.
Amúgy pedig attól függ milyen magas vagy. 175 centisen koksz nélkül nem hiszem pl.
Attól függ milyen magas vagy, meg mennyi a testzsír százalékod, a 130kilós testépítőknek is kockahasuk van.
A zsírt nem lehet izommá alakítani, de azt lehet, hogy a zsírt eltűnteted, aztán izmot építesz.
Én pl mostanában fogytam 90-ről 86-ra és már látszik a hasizmom.
A testzsírodat kell csökkentened először is.
Én sosem hittem volna, de 1 év alatt, napi 6 liter víz ivásával, és csak esti libamáj, hozzá 3 szelet kenyér megevésével fogytam 12 kilót.
De ez semmi 1 év alatt.
Viszont a zsírt mintha kiszivattyúzták volna belőlem - de szó szerint értsd ezt!
Pedig semmit nem mozogtam, csak ültem - persze nem volt kockás hasam még így sem!
Persze ez spártai módszer, és én nem is a hasizmok miatt tettem ezt, hanem a bőröm miatt, hogy tisztuljon.
Aztán volt az, hogy talán a vesémmel van baj, amit persze csak én gondoltam, szóval elkezdtem nem enni - de abszolút, egy picit sem.
3 naponta esténként ettem csak, egy kis tejfölös tésztát.
Na ez iszonyatos volt, az ennyire nem evés!
A sok víz egyébként elveszi az étvágyadat, de ekkor már nem ittam annyi vizet.
2 hónap alatt még fogytam 7 kilót, és talán gyerekként volt olyan a derekam meg a hasam mint akkor volt.
Kezdtek látszani mozgás és edzés nélkül a kockák a hasamon, na meg szinte darázs derék.
Persze ezt a veséim miatt csináltam, mert azt hittem veseelégtelenségem van, ezért próbáltam azt, hogy nem eszek, ezért majd én csökkentem a vese károsodását.
Végül kiderült semmi baja a vesémnek - hála a jó égnek!
A víz amúgy, ha nagy mennyiségben iszod, akkor az nagyon tudja formálni a testedet, de kell neki 1 év mire hatni fog!
Amikor elkezdtem 192 centi és 102 kiló voltam - aztán mentem le 90-re, ami már annyira nem volt jó, de onnan még fogytam 7 kilót!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!