Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen magyarázat lehet erre?

Milyen magyarázat lehet erre?

Figyelt kérdés

Egy hónapja elkezdtem edzeni, súlyzós edzéseket csinálok, heti 3-4 alkalommal. Amióta elkezdtem a súlyom csak gyarapodik, viszont cm-ket nézve nincs változás. Pedig 3-5kg-mal több vagyok.

Eleve vékony alkatom volt/van. 165cm magas vagyok Ehhez voltam 53 kg.

Előtte nem ettem sokat, ilyen 1100-1300 kalóriákat naponta, viszont az összetételt nézve nem vittem túlzásba a szénhidrátot, inkább fehérjéből vittem be már edzés előtt is. Most az edzés miatt még jobban ügyelek, hogy meglegyen a napi fehérje számomra, ezért olyan 200kcal-lal ehetek többet.

2023. márc. 27. 15:45
 1/1 anonim ***** válasza:
A tested elkezdte megkötni a vizet és a glikogént. 3-5 kiló ilyen esetben normális, úgyhogy ne félj attól, hogy zsírosodsz, pláne napi 1100 kalóriával.
2023. márc. 27. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!