Egy tizenéves lánynak milyen sportot ajánlanátok?Elég kevés suli mellett az időm,de kéne valami sport...a szinkronúszást néztem,mert szeretem a vizet és a táncot is.Az esetleg jó lehet?
Figyelt kérdés
2023. márc. 25. 13:21
11/19 anonim válasza:
A szinkronúszás nagyon időigényes, gondolj bele, lányként, biztos hosszú hajad van, minden edzsés után, mondjuk optimális esetben 2-3szor egy héten szárogatni a hajad... De nem szeretnélek lebeszélni, vágj bele, ha van kedved!
12/19 A kérdező kommentje:
Hát,igen,én is gondoltam erre,hogy emiatt nem feltétlenül jó ötlet,mert fenék alá érő hajam van...
2023. márc. 26. 10:03
13/19 anonim válasza:
Hat nem a jégkorong lesz a te sportod.
14/19 A kérdező kommentje:
13
Hát,az tuti!
2023. márc. 26. 10:38
15/19 anonim válasza:
Másféle táncok nem érdekelnek? Van jó sok féle még, utánanézhetsz, hátha van szimpi :)
11es voltam.
16/19 A kérdező kommentje:
Hát,régebben rocky-ztam,azt szerettem,de az nagyon régen volt (7-8 éves lehettem) szóval teljesen kezdő kategóriában kéne lennem,de nem tudom,hogy 16 éveseknek van-e kezdő...
2023. márc. 26. 18:50
17/19 anonim válasza:
Vagy csak simán úszni járj el, az is jó!
18/19 Borian válasza:
A szinkronúszás igen időigényes és nehéz sport. Akik jól csinálják, 6-8 évesen kezdik (legkésőbb) és heti 5-5-ször napi 3 órát edzenek.
19/19 anonim válasza:
18-as nem igaz!
10 évesen kezdtem, szeptemberben, májusba már versenyeztem, de volt olyan csapattársam, aki 13 évesen kezdte. Legyèl hajlékony, spárga híd, spicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!