Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik kondi gépet vegyem meg...

Melyik kondi gépet vegyem meg otthoni célra?

Figyelt kérdés

Elliptikus trainer

Vagy

Evezőpad

Heti 3* 30-50 perces edzés lenne a cél, otthon, munka után.

Az elleiptikust használom néha kondi teremben, ritka unalmas egy gép. Úgy gondolom az evező jobban átmozgat.

Btw: homenoffice 8-10 óra számítógep utan kell egy kis edzés. Melyik a legjobb?

2023. márc. 16. 10:14
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Én is az evezőpadot venném, ha én vennék otthonra gépet, de ez egyéni preferencia. Véleményem szerint evezőpaddal intenzívebb mozgást lehet végezni, mint elliptikus trénerrel, ami csak másodsorban kardió jellegű, elsősorban egy rehabilitációs célzatú masina.
2023. márc. 16. 10:21
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Írod, hogy az elliptikus trénert szoktad használni és unalmas. Szerintem egy unalmas gépet nem fogsz használni otthon. Az evezőgépet venném meg. Alaposan megmozgatja az alsó és felsőtestet egyaránt és intenzitástól, beállított ellenállástól függően állóképesség-fejlesztésre (kardió) és erősítésre is jó. Nekünk is evezőgép van otthon.
2023. márc. 16. 11:07
 3/4 NTBS ***** válasza:
Evezőgép.
2023. márc. 16. 16:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Az elliptikus tréneren jobban állnak a vállfák.
2023. márc. 16. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!