Melyik sport egyesületben a legjobb vívni?
Vasas, Honvéd, BVSC, UTE, EVC
Illetve ha jársz valamelyikbe arról a véleményed.
Honvédot nem ajánlom. Nagyon sokan jártunk egyszerre, az edzőnk csak egy - egy emberrel tudott foglalkozni.
A Vasasról csak annyit tudok, hogy nem lehet rosz, mert versenyen általában nagyon jól vívnak.
Vasas: szakmailag jó, a közösség rossz.
Honvéd: szerintem jó. Akik járnak rendesen, azok kapnak iskolát.
BVSC: jónak tűnik, nem tudom.
UTE: nagyon kevesen vannak a párbajtőrözők és gyengék. A többi fegyvernemben viszont jó.
EVC: kevés jó ellenfél, mert nem egy versenyistálló. Felnőttek, veteránok járnak oda többnyire. Akkor ajánlom, ha nem veszed komolyan a vívást.
Fegyvernemenkét is változó. Én aa kard szakosztályokról annyit tudok, hogy
Vasas: csak az eredményesebbekkel iskoláznak, nem a legjobb a közösség
BVSC: nem járnak ki az edzők a versenyekre, általában csak 1edző van kint, aki nem is biztos hogy a te edződ, viszont jó a közösség
UTE: nem tudok sok információt, az edzők szakmailag jók, emberileg nem, a közösség közepes
Honvéd: nincs kivel vívni edzésen (aki eredményes és lehet ellene fejlődni), a közösség egész jó
Kiemelném, hogy ezeket a KARD szakosztályokról írtam, tehát pl.tőrben lehet, hogy teljesen mások ezek az adatok
#6 vagyok
Bocsi a Vasas-hoz még hozzátenném, hogy az edzők nem fogadják be azokat, akik később, vagy más egyesületből mennek oda
1. vagyok.
A MATE - GEAC - ot nagyon ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!