Milyen egyéni sportot lehetne még ajánlani?
Bajban vagyok.
Sajnos az egészségi állapotom miatt KELL a sport.
30 feletti vagyok.
Nem bírnám a csoportos dolgokat, mert vágyom az egyedüllétre és nem szeretem az időbeli kötöttségeket.
A futást most próbálom, de egyre inkább utálom, mert nincs tehetségem, hónapok után még mindig megterhelő és magas pulzussal megy a 7 p/km is.
Az úszás unalmas, brutál időigénye van és késő este kell menni, nem alszom (vagy kora hajnalban és azért nem alszom).
Az elliptikus tréner unalmas, az edzőterem drága és szintén időigényes elmenni.
A bicaj nem javította az állóképességemet, mialatt folyamatosan fájtak a combfeszítő izmaim, amíg mindenhova azzal jártam anno pár hónapig.
Fontos, hogy kardió legyen.
Futásnál motiválóak lennének a közösségi futások, de 7:30-al nem találok egyet se. A versenyek is, de nem fejlődöm és így lelkileg megterhelő az energiabefektetés a semmiért.
Az ismerőseim elismernek, amiért sportolok, mialatt semmit se fejlődök és az egészségi állapotom töretlenül romlik és lassan teljes szívemből és teljes elmémből gyűlölöm az egészet.
Van még fennmaradó opció?
Küzdősport, mint EGYÉNI, mint egyéni!!!, embermentes, KARDIÓ, minél kevésbé másokhoz és időhöz kötött sport???
Hááát....
Ha ilyesmitől nem kötném fel magam azonnal, akkor ott lenne a spinning, vagy aerobic vagy az, amikor azon a fura cipőn mozognak.
Az egyéni én máshogy értettem, nem úgy, hogy emberundorod van.
Akkor terepfutás esetleg?
Nem emberundor, hanem pl nem mindig ugyanakkor érek rá a sportra és igen, egyedül IS szeretek lenni.
A terepfutás is futás, ráadásul brutál állóképesség, egyensúlyérzék kell hozzá és teleportáció is a lakhelyem miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!