Milyen egyéni sportot ajánlanátok kezdőknek, amit heti 3-4x tudnék csinálni?
Mi a cél?
Ha csak a mozgás, akkor gyaloglás, futás a legegyszerűbb. De eljárhaszt úszni is.
A cél az lenne, hogy legyen valamilyen rendszer az életemben, nem dolgozom és ezt találtam most ki. Csak mozogni szeretnék, plusz a gerincemet erősíteni, mert nagy a cicim és néha görbébben ülök, mint kellene. Szilikon előtt szebb volt a tartásom.
Futni nagyon nem szeretek, én unalmas is. Valamilyen fix dolog kellene, amit úgymond "kell" csinálni.
Ha épp nem dolgozol, valószínűleg sokkal több időd marad, mint heti 3-4 edzés. Most van rá időd, hogy magadat kidolgozd. Akár napi két edzés is belefér, egy reggel, egy délután. Legjobb, ha egy kardió + valami erősítő jellegű. Pl. reggel elmész úszni, délután meg kondipark vagy torna, jóga, amit szeretsz. Egyik nap ez, a másik nap az.
Tanulhatsz is valamit, pl. nyelvet, vagy mást, aminek hasznát veheted.
10-15 percet bírod most. Ha gyakorlod, egyre jobban fog menni.
A légtorna tetszik, olyan nőies. Lehet jóga, pilates is, csak ezeknél csoportos edzések vannak, ezért nem írtam. Pedig a csoportos edzés nagyon jó, a társaság motivál és sokkal többet csinálsz, mind magadban tudnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!