Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Haspólóban futni utcán ciki?

Haspólóban futni utcán ciki?

Figyelt kérdés
38 évesen már nagyon gáz haspólóban vagy sportmelltartóban futni városban? Lassan itt a meleg, a tavaly nagyon nehezen bírtam a meleget.

2023. márc. 9. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést időnként vagy te, vagy valaki kiírja. Nem, nem nem ciki, senkit nem fog érdekelni, hogy te hány éves vagy, és milyen ruházatban futsz. Ne fuss meztelenül, vagy összeszart mackónadrágban, és egy tekintet sem fog rádszegeződni.
2023. márc. 9. 16:26
 2/7 anonim ***** válasza:
18%
Sportmelltartóban ciki, igen, ugyanis az fehérnemű. Tessék szépen rávenni egy topot.
2023. márc. 9. 16:55
 3/7 anonim ***** válasza:
37%
Sportmelltartóban gáz. Haspólóban nem.
2023. márc. 9. 16:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Sportmelltartón azt az úszóhátas-belebújós sporttopot értjük? Az is ciki? A hagyományos kapcsos melltartót értem. Ha a sporttop is gáz, akkor marad a croptop és trikó.
2023. márc. 9. 17:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen tinglitangli sportmelltartó/topokról nem nyilatkozom, mert nem hordok ilyet, nagy mellem van, nekem az nem tart semmit. De ha elég lenne ilyen, akkor is vennék fölé szerintem még egy réteget.
2023. márc. 9. 18:22
 6/7 anonim ***** válasza:
#4 igen, értettük elsőre is, és arra írtuk, hogy ciki.
2023. márc. 9. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Kit erdekel?

Eleg sok ilyen futot lattam mar. Persze nem varosban ahol tomeg van.

2023. márc. 10. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!