Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagyon ciki, ha 18 évesen...

Nagyon ciki, ha 18 évesen semennyire sem tudok úszni?

Figyelt kérdés
18/F

2022. júl. 27. 06:47
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Nem ciki.

Ha szeretnél úszni, akkor a helyi uszodában tudsz megtanulni úszásoktatáson. Egy éven belül simán meg lehet szerezni pl balaton átúszáshoz a magabiztosságot-felkészültséget.

Tehát nem nagy dolog. De ha nincs rá szükséged, akkor sem maradsz ki semmiből.

2022. júl. 27. 06:55
 2/5 anonim válasza:
31%
Igen
2022. júl. 27. 08:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ciki, én 43 vagyok balatoni gyerek és mégis kimaradt valahogy nekem az, hogy komolyabban megtanuljak úszni. Elevickélek, de soha nem érdekelt az, hogy komolyabban megtanuljak, pedig nyaranként egésznap a Balcsin voltunk minden évben. Igaz egyszer úgy húztak ki még nagyon kisgyerek korombana vízből, mert kb. 2 méteres vízbe ugrottam azt bepánikoltam pár méter, ha a víz alatt úszok, akkor is kiérek a 2 méteres vízből, de ehelyett csak ugráltam felfelé és kiabáltam.
2022. júl. 27. 08:18
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
Nem ciki, másnak is kimarad az életéből az úszás oktatás, de egyébként egy-két héten belül magadtól is meg tudsz tanulni úszni, egyáltalán nem nagy kunszt sem a mell, sem a hát, sem a gyorsúszás.
2022. júl. 27. 09:16
 5/5 anonim ***** válasza:
45%
Az... semeddig nem tart megtanulni és biztonságosabb is.
2022. júl. 27. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!