Szerintetek ciki elmenni úgy egy túrára, hogy nem ismerek senkit?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, és szeretnék elkezdeni túrázni, csak egyszerűen nincs kivel. Nincs sok barátom, aki van, azok nem szeretnek túrázni. Van egy nagyon távoli ismerősöm, aki szokott szervezni túrákat, és bárki elmehet rá. Nem igazán vagyunk beszélőviszonyban és valószínűleg nem fogok onnan senkit ismerni, de én igazából a túra miatt mennék. Szóval ciki lenne elmenni rá egyedü?2021. júl. 15. 08:43
1/6 anonim válasza:
Nem ciki. Majd a túra során negismered a többi résztvevőt is. Én is voltam hasonló helyzetben, és az egész túrázás mégis jól alakult, elkezdtünk beszélgetni, nem volt semmi gond. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Csak valószínűleg többségben sokkal idősebbek lesznek nálam az emberek, és lehet furán fognak nézni, hogy én vagyok egyedüli, aki ilyen fiatal. :\
2021. júl. 15. 08:47
3/6 anonim válasza:
Dehogy is! Szerintem nem a kor nem számít, hanem a cél, a túrázás. Ne aggódj ezen, menj nyugodtan! Hidd el, jól fogod érezni magad! :) Én is, amin voltam túrán, többségében nálam idősebbek is voltak.
4/6 anonim válasza:
A túrázás az egyik legjobb ismerkedési hely. De az is jó a túrázásban, hogy nem kell hozzá társaság sem, szóval akár egyedül is mehetsz. Mindenesetre most azt javaslom, hogy menj el erre, próbáld ki!
5/6 anonim válasza:
Nem baj, ha mindenki idősebb, hidd el, attól még nem harapnak.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. :) Végül eszembe jutott, hogy van egy barátnőm, aki szeret túrázni, szóval rávettem, hogy jöjjön velem. :D
2021. júl. 15. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!