Más is van úgy, hogy azért nem jár edzőterembe, mert fél attól, hogy mindenki megvető tekintetekkel néz majd rá?
Plusz azt se tudom melyik geoet hogyan, hányszor, nilyen rendszeresen kellene használnom. A szándék megvan, csak nem tudom hogyan kezdjem el. Ötletek?
Átlagos testű srác vagyok, 28 éves.
Edzőterembe edzeni járunk
Tehát én se cikizem nézem le aki pl fele ennyi súlyt nyom ki mimt én ahogy engem se néz le aki 2x annyi súlyt nyom ki mint én
Meg mindig nem az a problema, hogy meleg vagy nem meleg a kozeg. 😄
Szimplán attol felek h az emberek hogy tekintenenek ram kis ugyetlenre, akinek otlete sincs mit higyan hasznaljon.
15: továbbra is a személyi edző a megoldás. Vagy beleásod magad a témába és utánaolvasol.
Amúgy senki nem a másikat figyeli edzés közben.
Nézz videókat előtte mit hogyan kell használni.....
Meg személyi edző
És mint mondtuk úgy is .imdenki magával foglalkozik
Szóval kutyát nem érdekli majd hogy józsika vagy pistike 5fokos szöggel elhibázta a kar helyzetét hanem magukkal foglalkoznak
A kutyát nem érdekli, hogy mit csinálsz.
Nyilván vannak érdekes helyzetek, pl megakad mindig a szemem azon, amikor valaki 0 mozgástartománnyal dolgozik, rángatja a súlyt, de őket sem nevetem ki, mert ilyen mindenhol van.
A legtöbb ember edzeni jár le. Mindenki magával foglalkozik.
Engem speciel nem érdekel, hogy kezdő/profi/vékony/kövér vagy, mert, aki lejár a terembe, az minden tiszteletet megkap tőlem.
A legtöbb kezdőnek segítek is, ha kérik, vagy ha látom, hogy nagyon nincs képben.
Magammal foglalkozok, magamból akarom kihozni a legtöbbet, nem pedig másokon nevetni. Mindenki volt egyszer kezdő, senki sem profiként kezdte.
A gyúrós sztereotípiákat meg felejtsd el, ilyenek csak a filmekben vannak :)
Menj el edzeni nyugodtan. Senkit nem érdekel, hogy ott vagy. Mindenki maga miatt megy, hogy fejlődjön. Nálunk elég sok az idősebb vagy kövérebb terembe járó. Soha nem láttam, hogy bárki bántana bárkit is, vagy akárcsak megbámulna. Az edzőterembe járók 90+% full átlagos alkatú, szóval ne aggódj!
Ha nagyon izgulsz, menj kisebb terembe, ott családiasabb a hangulat általában. Vagy az első pár alkalomra fizess ki egy edzőt. Az azért is praktikus, mert meg tudja mutatni, hogyan használd a gépeket, így nem sérülsz meg a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!