Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Más is van úgy, hogy azért...

Más is van úgy, hogy azért nem jár edzőterembe, mert fél attól, hogy mindenki megvető tekintetekkel néz majd rá?

Figyelt kérdés

Plusz azt se tudom melyik geoet hogyan, hányszor, nilyen rendszeresen kellene használnom. A szándék megvan, csak nem tudom hogyan kezdjem el. Ötletek?

Átlagos testű srác vagyok, 28 éves.

2023. márc. 9. 09:05
1 2
 1/19 anonim válasza:
18%
Én leszbikus vagyok, jogos a félelmed, bennem is volt neha, bár nem latszik rajtam h az vagyok es ahova járok terembe sok a leszbikus viszonylag. Ha nem viselkedst kirívóan akkor nem lesz baj. Ne nezd meg őket zuhanyzás közben vagy öltözködés közben, én ugyan leszbikus vagyok de volt h megnézett leszbikus csaj és nekem nagyon nem tetszett h így viselkedett, ez csak viselkedés kérdése.
2023. márc. 9. 09:12
 2/19 A kérdező kommentje:
Itt nem ezzel van a gond. Melegek ugyanolyan kirekesztoek. Es tenyleg csak a sajat testukbe szerelmesek.
2023. márc. 9. 09:13
 3/19 anonim ***** válasza:
57%
Mintha némileg beszűkült lenne a világképed... Cseszd meg, én KÖVÉR csajként csak jót tapasztaltam: segítőkészséget, ha valamit nem tudtam, és kb semmit nem tudtam, támogattak. És amikor sikerült fogynom, erősödnöm, akkor nem egyedül örültem neki, hanem azok is, akik ha két szóval is, vagy annyival hogy megmutattak valamit, segítettek... Még most se vagyok gebe, de húsz kiló súlyfölösleg van már lent, szóval rajtam bőven lett volna mit lenézniük.
2023. márc. 9. 09:20
 4/19 anonim ***** válasza:
51%
Én nem azért nem járok edzőterembe, hanem mert inkább saját testsúllyal edzek ingyen.
2023. márc. 9. 09:34
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem voltak tul jok a gymes sracokkal valo ismerkedeseim. Lehet emiatt van a sztereotipiam.
2023. márc. 9. 09:47
 6/19 anonim ***** válasza:
67%
A nyomiság belülről fakad. Az ül ki az emberre. Mai világban már 2 perc alatt képbe tudsz kerülni 1-1 gyakorlat vagy gép helyes hasznalatát illetően. Minden más csak kifogás
2023. márc. 9. 09:55
 7/19 anonim válasza:
84%
Edzőterembe edzeni járunk és pont. A nemi identitás itt nem téma,ha nem hívod fel magadra a figyelmet. Normálisan kell viselkedni és ennyi.
2023. márc. 9. 09:58
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Első pár alkalommal személyedző segítségét lehet kérni ha ennyire bizonytalan vagy,

Pénztárcád engedi tovább is.

A melegségről meg senkinek a szemébe nem nézünk-nem azért vagyunk ott, törölközés közben meg előfordul hogy merevedése van egy két embernek az meg azért frusztrált, mindenkinek van valami lövése, akik a legmagabiztosabbak ott van általánosságban a legnagyobb bibi.

2023. márc. 9. 10:39
 9/19 anonim válasza:
100%

Nem hinném, hogy van ilyen. Senkire nem tekintenek megvetően.

Egyrészt a gyúrósok leginkább magukkal vannak elfoglalva (azért járnak oda), senki nem a többieket figyelni megy.

Másrészt inkább az ellenkezője igaz, tisztelettel néznek arra, aki kezdő, vagy (még) nem jó testű, vagy akár öreg, túlsúlyos stb, de legalább elindult az úton, és hajlandó megdolgozni a változásért.

2023. márc. 9. 10:44
 10/19 anonim válasza:
71%

"mert fél attól, hogy mindenki megvető tekintetekkel néz majd rá"

"Melegek ugyanolyan kirekesztoek. Es tenyleg csak a sajat testukbe szerelmesek."

Előbb mentálisan kell rendbe jönnöd, utána jöhet a tested.

2023. márc. 9. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!