Milyen módszerrel lehet egyre több fekvő támaszt csinálni most kb? (2-megy rendesen)
Én is így kezdtem tavaly.Először úgymond a női fekvőket csináltam.Amikor abból ment 10-20 darab akkor álltam át a sima fekvőre.Először abból is 2-3 ment.Csinálj 2 , aztán pihenj 1-2 percet, utána nyomj megint 2.
De a neten fenn van a 100 fekvőtámasz program.Az nagyon jó.
Szerintem érdemes megnézni.
De izmosabb leszel tőle,mégpedig a mellizmodat erősíti.Ezt az izomcsoportot az ember napi rutinja során szinte alig használja a többi izomhoz képest ezért elég gyenge egy átlagembernél.A testépítés alapjai szerint az izomfejlődés 30%-ban múlik az edzésen a többi a táplálkozáson és pihenésen múlik.Szóval,a mellizmodat nem csak fekvőtámasszal edzheted,egyre nagyobb súlyokkal nyomjál fekve,nem kell kondiba járni,csak súlyok kellenek.
[link] lehet kézi súlyzókkal,igaz akkor instabilabb a gyakorlat,de kis súlyokkal kezdetnek jó.Ha folyamatosan tornázol akkor egy idő után 40 fekvő támaszt simán eltudsz nyomni egyhúzamban. Nem vagyok expert,saját tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!