Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért lehet ez? Csak én...

Miért lehet ez? Csak én vettem ezt észre eddig? 22/F

Figyelt kérdés

22 éves fiú vagyok, 2018 óta edzek kondi teremben, több teremben is megfordultam már és aktívan edzem jelenleg is. Az érdekes jelenség amit megfigyeltem az az, hogyha például csinálok egy gyakorlatot, és valaki más is ott akar majd gyakorlatot csinálni, amelyik gépen vagy padon épp vagyok, akkor a fiúk általában csak azt szokták meg kérdezni, hogy hány köröm van még hátra, stb, elmondom hogy mennyi, és aztán mondják hogy okés, akkor majd visszajönnek utána, addig csinálnak mást. A lányok viszont általában be szoktak szállni a gyakorlatba úgy, hogy felváltva csináljuk ugye amíg pihen a másik, addig csináljuk és utána váltunk.

Egyikkel sincs egyáltalán semmi bajom, csupán ezt az érdekes jelenséget figyeltem meg, hogy 5 éve amióta edzek, fiú sosem szállt be hozzám a gyakorlathoz, minden esetben lányok szálltak be és kérdezték hogy beszállhatnak-e.

Nem feltételezem azt, hogy emiatt többet akarnak tőlem, semmi extrát nem gondoltam bele, csak tök érdekes volt számomra, és nem tudom mi lehet az oka. Más is megfigyelte már ezt?

2023. márc. 2. 18:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De nem feltehetos suly hanem allithatos :D meg pl hiperhajliton nem kell suly sem feltetlen
2023. márc. 3. 14:20
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

akkor csak d.ni akarnak

kérdezd meg, te is beállhatsz melléjük a zuhany alá ?

2023. márc. 3. 17:20
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét lányismerösöm csinálja ezt, meg egy régi edzöpartnerem is. Egyiküket sem érdekelte, hogy mennyi idöt basztak el a pakolászással, meg gép beállítással. Én emiatt nem is engedtem, hogy beszálljanak mellém... Azt nem tudom, mi volt az oka.
2023. márc. 3. 20:11
 14/16 A kérdező kommentje:
Nekem általában nem volt zavaró és pont addig pihentem volna amúgy is, amíg befejezte a gyakorlatot, mert viszonylag gyorsan befejezték. :D Szóval nincs bajom ezzel így ilyen formában.
2023. márc. 3. 20:53
 15/16 anonim ***** válasza:

"Szóval nincs bajom ezzel így ilyen formában."

akkor mi a kérdés ?

2023. márc. 4. 14:33
 16/16 A kérdező kommentje:
A kérdés az, hogy más is ugyan ezt vette-e észre, hogy inkább a lányok szoktak akár idegenhez is beszállni egy gyakorlatnál a terembe, míg a fiúk nem szoktak általában beszállni. Ez volt a kérdés.
2023. márc. 4. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!