Miért lehet ez? Csak én vettem ezt észre eddig? 22/F
22 éves fiú vagyok, 2018 óta edzek kondi teremben, több teremben is megfordultam már és aktívan edzem jelenleg is. Az érdekes jelenség amit megfigyeltem az az, hogyha például csinálok egy gyakorlatot, és valaki más is ott akar majd gyakorlatot csinálni, amelyik gépen vagy padon épp vagyok, akkor a fiúk általában csak azt szokták meg kérdezni, hogy hány köröm van még hátra, stb, elmondom hogy mennyi, és aztán mondják hogy okés, akkor majd visszajönnek utána, addig csinálnak mást. A lányok viszont általában be szoktak szállni a gyakorlatba úgy, hogy felváltva csináljuk ugye amíg pihen a másik, addig csináljuk és utána váltunk.
Egyikkel sincs egyáltalán semmi bajom, csupán ezt az érdekes jelenséget figyeltem meg, hogy 5 éve amióta edzek, fiú sosem szállt be hozzám a gyakorlathoz, minden esetben lányok szálltak be és kérdezték hogy beszállhatnak-e.
Nem feltételezem azt, hogy emiatt többet akarnak tőlem, semmi extrát nem gondoltam bele, csak tök érdekes volt számomra, és nem tudom mi lehet az oka. Más is megfigyelte már ezt?
csaj súlyokat használsz, azért tudnak beszállni
a többiek nem akarnak 20-50 kg súlyt percenként cserélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!