Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért lehet ez? Csak én...

Miért lehet ez? Csak én vettem ezt észre eddig? 22/F

Figyelt kérdés

22 éves fiú vagyok, 2018 óta edzek kondi teremben, több teremben is megfordultam már és aktívan edzem jelenleg is. Az érdekes jelenség amit megfigyeltem az az, hogyha például csinálok egy gyakorlatot, és valaki más is ott akar majd gyakorlatot csinálni, amelyik gépen vagy padon épp vagyok, akkor a fiúk általában csak azt szokták meg kérdezni, hogy hány köröm van még hátra, stb, elmondom hogy mennyi, és aztán mondják hogy okés, akkor majd visszajönnek utána, addig csinálnak mást. A lányok viszont általában be szoktak szállni a gyakorlatba úgy, hogy felváltva csináljuk ugye amíg pihen a másik, addig csináljuk és utána váltunk.

Egyikkel sincs egyáltalán semmi bajom, csupán ezt az érdekes jelenséget figyeltem meg, hogy 5 éve amióta edzek, fiú sosem szállt be hozzám a gyakorlathoz, minden esetben lányok szálltak be és kérdezték hogy beszállhatnak-e.

Nem feltételezem azt, hogy emiatt többet akarnak tőlem, semmi extrát nem gondoltam bele, csak tök érdekes volt számomra, és nem tudom mi lehet az oka. Más is megfigyelte már ezt?

2023. márc. 2. 18:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Lány vagyok, és én is így szoktam, szóval csak megerősített tudlak. Mindenesetre a teremben, ahová járok,van a lányok között mindenféle. Én amúgy azért csinálom, mert felfelé húznak a srácok.
2023. márc. 2. 19:52
 2/16 A kérdező kommentje:
Mit értesz pontosan az alatt, hogy felfelé húznak a srácok?
2023. márc. 2. 20:12
 3/16 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm szépen a válaszodat.
2023. márc. 2. 20:12
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
Úgy értem, hogy látom, hogy ő 5-10 kg-mal többet csinál, akkor én is akarok legalább annyit, vagy közelíteni hozzá. Nyilván van egy csomó srác, akit esélyem sincs utolérni, de akkor is minél többet akarok kihozni magamból, és ezekben a helyzetekben is szokott sikerülni.
2023. márc. 2. 20:14
 5/16 anonim ***** válasza:
53%
Még pár év, hogy rájössz, a nőknek minden azonnal, sőt tegnapra kell, nem tudnak várni. Ha valamit elhatároznak, akkor azonnal. A férfiak türelmesebbek.
2023. márc. 2. 20:18
 6/16 anonim válasza:
65%
Szerintem szimpi vagy nekik ilyen egyszerű, dörgölőznek... Szoktam figyelni mennyire rá vannak kattanva a jobb pasikra. Hozzám nem h nem szólnak, a közelemből is elhúzódnak... Akkor én nem húzom felfele őket, v mi? :D Én is dolgozok olyan súlyokkal mint azok a pasik akikhez odamennek. Szal nem az edzésről szól ez, hanem a flörtölésről.
2023. márc. 2. 21:32
 7/16 anonim ***** válasza:
64%
4es vagyok. Férjnél vagyok, gyerekeim vannak, öreg is vagyok, elhiheted, hogy nem flörtölni járok a terembe. Persze biztos vannak olyan csajok is.
2023. márc. 2. 22:20
 8/16 A kérdező kommentje:
#6os, ritka esetben lehet tényleg van olyan, van egy csaj aki minden csávóval beszél szinte a terembe, de a csaj aki legutoljára szállt be hozzám, ő neki tényleg barátja volt, szóval nem hiszem hogy flörtölni akart XD
2023. márc. 2. 22:34
 9/16 anonim ***** válasza:
Ezért nem járok terembe
2023. márc. 3. 08:46
 10/16 anonim ***** válasza:

csaj súlyokat használsz, azért tudnak beszállni

a többiek nem akarnak 20-50 kg súlyt percenként cserélni

2023. márc. 3. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!