Ugrálással mennyi kalóriát lehet égetni?
Figyelt kérdés
Ha 10 percig folyamatosan ugrálok azzal kb. Mennyit lehet égetni?2023. márc. 1. 18:28
1/7 anonim válasza:
Normális mozgásforma miért nem játszik? A sport nem egy kötelező szükséges rossz, ami kalóriát éget. Ennek mi értelme van? Szerinted meddig fogsz otthon céltalanul egy helyben ugrálni? Ki akar bárki ilyet csinálni, aki nem egy óvodás gyerek?
2/7 anonim válasza:
Sokat lehetne, de próbáltál már egyáltalán 10 percig folyamatosan egy helyben ugrálni?
Edzettség nélkül jó, ha egy percig bírod a folyamatos ugrálást. Nem bírja a vérkeringés, a szív, a tüdő. Ha majd jó sokat csináltad, 1-2 évig folyamatosan növekvő terheléssel, akkor majd esetleg menni fog 10 percig is, de addigra úgyis lefogysz.
3/7 A kérdező kommentje:
Hidd el csináltam már nem egyszer és bírtam. Amúgy meg nem teljesen céltalan csak ugrálok. Zenével nagyon gyorsan elmegy az a 10 perc
2023. márc. 1. 19:37
4/7 anonim válasza:
És szerinted hány hétig/hónapig fogod ezt csinálni?
5/7 anonim válasza:
Még hány kérdést írsz ki? 10 perc semmire nem elég
6/7 anonim válasza:
Édes Istenem keress már valami hobbit testvér.
Gyere hozzánk Pestre brazil jiu jitsuzni, tetszeni fog. Erősödsz, rugalmas leszel, lesz egy kis kiállásod is, alázatot tanulsz, plussz lesznek barátaid is.
7/7 anonim válasza:
Én ugrókötéllel fogytam 40kg-ot 1 év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!