Hogyan tudom rávenni magam az edzésre? Esetleg hogyan lehet megszeretni?
Nagyon sokszor próbáltam magam rávenni, hogy a sportot beépítsem az életembe, hogy rendszeresen sportoljak, de valahogy max 2 hét után már nem ment. Amit élveztem is, egy idő után azt sem tudtam túl sokáig csinálni. Valahogy nem megy élvezettel.
26/f
Sok ember megunja a munkát,de akkor is dolgozik hiszen meg kell élni.
Gondolom ebből tudod mit lehet le szűrni (Valamit valamiért)
Egyébként milyen sportról beszélünk
Vagy épp nincs társaság, hanem végre egyedül vagy. Én pl. a futást el sem tudnám képzelni mással együtt.
Amúgy azért adtad fel mindig, mert két hét alatt nem éreztél eredményt. Ez nem megy ilyen gyorsan, se sokkal erősebb, se sokkal kitartóbb, se sokkal vékonyabb nem leszel ennyi idő alatt.
Viszont 2 hét alatt meg lehet utálni mindent, ha elsőre csak nekiesel a sportolásnak, mint bolond borjú az anyjának, túlvállalod magad, és ezeket a két heteket csak állandó izomlázban éled.
Fokozatosan kell felépíteni az edzettséget, időt adva a szervezetednek a regenerációra is.
A másik út, hogy pl. melóba elkezdesz kerékpárral járni (ha elég messze van, és nem túl messze, ideális esetben 5-10 km távolságra. Ha ezzel jársz, akkor bizony minden nap lesz valami mozgás az életedben, ha tetszik, ha nem!
Olyan sportot csinálj, amit szeretsz.
Ne azért kezdj el edzeni, mert jól kell kinézz, kell nyárra egy kis izom, stb
Persze ez is lehet EGY cél.
De kevés.
Egy jót edzés kikapcsol, feltölt.
Menj el egyre, fogadj egy edzőt, és menni fog!
Én azért kezdtem el sportolni, mert azt éreztem, hogy sok mindaz, ami körülöttem van, ki kell kapcsolnom.
Nem lehet ennyire unalmas, mondoton életem.
3-4 hónap után kezdtem el magamon észrevenni a változásokat, és aztán ez is adott egy plusz löketet.
Kiemelted ezt a kérdést így fél év után. Még mindig nem sikerült valamit beépíteni?
Miket próbáltál csinálni, hogyan, mennyit? Hogy érezted magad tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!